test

Lupta pentru averea unicei fiice a legendarului Elvis Presley s-a încheiat cu un compromis

Lupta pentru averea unicei fiice a legendarului Elvis Presley s-a încheiat cu un compromis

Priscilla Presley a acceptat un compromis în legătură cu testamentul fiicei lor, Lisa Marie, decedată la jumătatea lunii ianuarie. Văduva cântăreţului Elvis Presley contestase actul juridic în instanţă deoarece nu a fost inclusă în succesiune, a anunţat marţi avocatul ei, citat de AFP.

Lisa Marie Presley, unica fiică a „regelui muzicii rock and roll” şi care a avut la rândul ei o carieră muzicală, a murit în mod neaşteptat pe 12 ianuarie 2023 la Los Angeles în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieţii sale, Lisa Marie a deţinut controlul administrativ asupra „Graceland”, celebra reşedinţă pe care tatăl ei o avea în Memphis, Tennessee, unde starul american a fost găsit fără semne vitale în august 1977.

„Graceland” a devenit de atunci un loc de pelerinaj pentru fanii artistului.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Priscilla Presley a contestat acel nou testament în ianuarie 2023. Potrivit avocaţilor, ea a descoperit modificările testamentare abia după moartea fiicei sale şi avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.

Marţi, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a anunţat în faţa unui judecător din Los Angeles că părţile au ajuns la un compromis. Niciun detaliu nu a fost însă divulgat despre acest acord.