Gigi Becali nu-l lasă pe Chiricheş la Tottenham. Englezii dau 8 milioane pentru fundașul român

Gigi Becali nu-l lasă pe Chiricheş la Tottenham. Englezii dau 8 milioane pentru fundașul român

Cel mai în vogă fotbalist român, stelistul Vlad Chiricheş, a ratat transferul vieții sale. Echipa de Premier League, Tottenham, îl dorește cât mai repede pe fundașul român, și este dispusă să achite suma de 8 milioane de euro. Când contractul era aproape parafat, transferul a picat. Motivul? Orgoliul lui Gigi Becali, care, aflat în închisoare, ar fi auzit că englezii îl vor imediat în Anglia pe Chiricheş, altfel transferul cade. Becali a declarat că el nu acceptă ultimatumuri din partea nimănui.

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a lamurit, miercuri, situatia lui Vlad Chiricheş. Internationalul roman nu va mai pleca la Tottenham, jucatorul urmand sa fie pastrat la echipa cel putin pana in iarna. Formatia din Premier League oferise, conform lui Victor Becali, 8 milioane de euro in schimbul lui Chiriches.

“Exista o oferta pentru Chiricheş de 8 milioane de euro, dar jucatorul nu mai pleaca nicaieri pana in iarna. El trebuie sa inteleaga acest lucru. Totul a pornit dupa ce Gigi (n.r. Becali) a auzit o declaratie a lui Giovanni sau Victor ca cei de la Tottenham nu vor sa astepte o zi in plus.

Gigi m-a sunat si mi-a spus ca el nu este sclavul nimanui si ca Chiricheş nu mai este valabil pentru Tottenham. Jucam in Champions League cu 50.000 de oameni in tribune”, a declarat Mihai Stoica la Digisport.

“Nu asteapta Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate sa astepte o zi? Atunci nu mai este de vanzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept asa ceva. Cred ca daca nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai intereseaza Chiricheş la absolut nicio suma. Chiriches datoreaza Stelei mai mult decat Steaua ii datoreaza lui. Nu mai pleaca pana in iarna. L-am anuntat si pe Chiriches”, a completat Mihai Stoica.

La inceputul acestei saptamani, Victor Becali a anuntat ca Tottenham a facut o oferta pentru Vlad Chiriches. Londonezii au oferit 8 milioane de euro in schimbul jucatorului campioanei Romaniei la fotbal.

chiriches_44414500Mai sunt șanse

Impresarul Ioan Becali încă speră să realizeze transferul lui Chiricheș la Tottenham. Becali a dezvăluit noi detalii cu privire la oferta englezilor, spunând că oficialii lui Tottenham ar fi fost de acord să-l lase pe Chiricheș să joace și returul cu Dinamo Tbilisi, de săptămâna viitoare.

Din partea noastră nu a căzut nimic. Tottenham a trimis o ofertă, ofertă pe care a primit-o Steaua, oferta pe care o dorea. Acum Steaua trebuie să dea un răspuns, pe care nu l-a dat încă. Din punct de vedere al jucătorului, nu e nici o problemă, ne-am pus de acord.

Oamenii erau dispuși să-l lase să joace returul cu Dinamo Tbilisi și imediat după meci să vină să facă vizita medicală. Dar aveau nevoie de un răspuns la hârtia pe care au trimis-o, ca să nu mai aibă alte surprize, că mai vrem un milion sau mai vrem aia și aia.

Actele se puteau face mai târziu, peste o săptămână sau două, dar aveau nevoie de un răspuns. N-am mai pățit așa ceva în viața mea. Problema cea mai mare a fost comunicarea cu Gigi Becali”, a spus Ioan Becali la Dolce Sport.