Kate Middleton, cea mai sexy vedetă însărcinată. Angelina Jolie şi Shakira, devansate de Ducesa de Cambridge GALERIE FOTO

Kate Middleton, cea mai sexy vedetă însărcinată. Angelina Jolie şi Shakira, devansate de Ducesa de Cambridge GALERIE FOTO

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, se află în luna a opta de sarcină şi este de departe cea mai frumoasă vedetă însărcinată. Soţia prinţului William le devansează pe alte celebrităţi care au fost sau sunt însărcinate, precum actriţa Angelina Jolie şi Shakira.

Pe parcursul sarcinii, Kate Middleton nu și-a ascuns burtica și a lăsat să se vadă sarcina, spre deliciul fotografilor și al fanilor. Ducesa Catherine şi prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în această lună.The Duke And Duchess Of Cambridge And Prince Harry Attend The Inauguration Of Warner Bros. Studios Leavesden

Kate Middleton, în vârstă de 31 de ani, va naşte la spitalul St. Mary, unde s-au născut prinţii William şi Harry. Indiferent dacă va fi fată sau băiat, copilul este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Mai sexy decât Shakira

Cântăreaţa sud-americană Shakira a fost în centrul atenţiei fanilor şi mass-media, după ce în acest an a dat naştere primului său copil, Milan. Shakira şi Pique se vor căsători în această lună. Cei doi au fost protagoniştii unor pictoriale extrem de sexy, care au înfăţişat-o pe artistă aproape goală, cu burtica la vedere.

Angelina Jolie, din nou însărcinată

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor deveni iar părinţi. Surse apropiate cuplului au declarat că Angelina Jolie este însărcinată din nou cu gemeni şi se pare că este vorba despre băieţi. Dacă zvonurile se vor adeveri, cei doi vor deveni părinţii a opt copii.

Vestea sarcinii pare că l-a schimbat şi pe Brad Pitt, care a afirmat într-un interviu recent că se gândeşte la căsătorie.

Angelina şi Brad Pitt sunt deja părinţii a şase copii: trei biologici – Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne- şi încă trei adoptaţi – Maddox, Pax şi Zahara.

hollywood-actor-brad-pitt-and-actress-angelina-jolie-pregnant

shakira-pregnant-photoshoot

Pregnant-Kate-Middleton-children-s-hospice-visit-peach-coat-jpg_165532

is_angelina_jolie_pregnant_again

 

CITEŞTE ŞI:

A făcut sex zilnic timp de 13 ani. Confesiunile unei dependente de sex

Inna nu va fi uitată uşor de mexicani. VEZI cum a apărut pe scenă la un concert

Sex tape cu Jennifer Lopez. Diva s-a filmat când întreținea relații sexuale cu soțul ei. GALERIE FOTO

Lana Del Rey urcă treptele succesului