Sex tape cu Jennifer Lopez. Diva s-a filmat când întreținea relații sexuale cu soțul ei. GALERIE FOTO

Sex tape cu Jennifer Lopez. Diva s-a filmat când întreținea relații sexuale cu soțul ei. GALERIE FOTO

Un sex tape incendiar cu Jennifer Lopez ar putea fi pus în circulație pe  internet. Este vorba despre un episod pe care cântăreața sigur îl regretă acum:  Lopez întreţine relaţii sexuale cu primul ei soţ Ojani Noa, în 1997, în timpul lunii de miere. Înregistrarea are 20 de minute iar cel care pune la vânzare imaginile este chiar fostul soţ al divei.

Intenţiile lui Noa au fost făcute publice în 2011, iar atunci totul s-a rezolvat după ce Jennifer l-a acţionat în instanţă şi a reuşit să obţină blocarea temporară a sex tape-ului. De atunci însă până acum, J.Lo şi Noa s-au luptat asupra drepturilor de copyright pentru film. Bărbatul cere acum 3,75 milioane de dolari pentru a renunţa definitiv la drepturile asupra imaginilor. Se pare că Jennifer ar fi înaintat o ofertă care însă nu se ridică la aşteptările fostului ei soţ.

“Ojani Noa nu a bătut încă palma cu Jennifer Lopez. Ceea ce avocaţii cântăreţei ne-au propus este ridicol. Cerem 3,75 milioane de dolari”, a declarat Ed Meyer, partenerul de afaceri al celui care are în posesie imaginile.

Următoarul termen la tribunal în acest caz este programat pe 10 septembrie.

jennifer-lopez_2012

Jlo-worldwrapfederation.com_

Jennifer_Lopez_Wallpaper__1600x1200__LPLAK5

sextape