A făcut sex zilnic timp de 13 ani. Confesiunile unei dependente de sex

A făcut sex zilnic timp de 13 ani. Confesiunile unei dependente de sex

Seyi Kolade, o femeie în vârstă de 35 de ani, duce o luptă acerbă cu boala sa: este dependentă de sex. Aceasta a recunoscut că s-a culcat cu 370 de bărbaţi, întreţinând relaţii sexuale zilnic, timp de 13 ani.

”Dependenţa de sex a pus stăpânire pe viaţa mea. Aveam doar 17 ani când mi-am dat seama că am o problemă, iar până la 19 ani am avut 40 de parteneri. M-am culcat în total cu 370 de bărbaţi”, s-a destăinuit femeia pentru The Sun.

Dependenţa i-a distrus viaţa personală. De-a lungul acestor ani, Seyi Kolade a contactat boli cu transmitere sexuală, a fost alungată de acasă şi a făcut două avorturi.

Abia la vârsta de 30 ani, britanica și-a dat seama că are nevoie de ajutor specializat. După numeroase vizite la psiholog şi terapii speciale, Seyi este celibatară de patru ani şi îi ajută pe alţii să depăşească problemele pe care le-a avut odată şi ea.

Și-a pierdut virginitatea la 13 ani

Seyi povesteşte că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani, cu primul iubit. “Am fost şocată când mi-am dat seama că sunt gravidă. Am născut la 14 ani. Au fost nişte vremuri cumplite”, a declarat ea. La 16 ani s-a mutat împreună cu fiica ei într-un centru special pentru mame tinere.

La 17 ani l-a întâlnit pe Paul, de 31 de ani. A fost momentul în care a început să înlocuiască sentimentul de singuratate cu sexul. Mergând prin baruri, Seyi l-a înşelat pe Paul cel puţin o data pe săptămână cu bărbaţi străini. “Aveam nevoie de sex. Eram mai încrezătoare astfel. Dacă nu făceam sex aveam tot felul de frustrări”, povesteşte ea.

A urmat o perioadă extrem de agitată. Spune că între 22 şi 30 de ani a fost cel mai rău: a fost nevoită să facă două avorturi, s-a îmbolnăvit şi avea în mod constant câte cinci-şase bărbaţi cu care făcea sex.

Însă, pe la 29 de ani, după ce a fost evacuată din apartament şi şi-a trimis cei doi copii la părinţi, şi-a dat seama că viaţa ei trebuie sî se schimbe.

 

INDUSTRIA SEXULUI. Cât costă compania unei prostituate de lux în Bucureşti

Sex tape cu Jennifer Lopez. Diva s-a filmat când întreținea relații sexuale cu soțul ei. GALERIE FOTO

Amor la locul de muncă. Aproape toţi angajaţii îşi doresc să facă sex cu un coleg de serviciu

De pe Twitter, în toată lumea! Sex oral pe o stradă din Malaga