Poftiți la film: Comedia „Taximetriști“, în cinematografe

Poftiți la film: Comedia „Taximetriști“, în cinematografe

Lungmetrajul  „Taximetriști“ a ajuns din 20 ianuarie în 82 de cinematografe din 47 de orașe din țară. „Taximetriști“ este o comedie regizată de Bogdan Theodor Olteanu și scrisă alături de Adrian Nicolae și îi are ca protagoniști pe Liviu (Rolando Matsangos) și Lică (Alexandru Ion), doi taximetriști care încearcă să supraviețuiască unei ture de noapte, în care fiecare client are o problemă și fiecare cursă e o aventură.

Lică – taximetristul „știe-tot“ – și Liviu – taximetristul „tace mult“ – sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți. Pentru ei, o tură de noapte prin București e o adevărată aventură în care întâlnesc oameni de toate felurile, de la corporatiști și tineri petrecăreți, la vedete TV și interlopi. Din distribuție mai fac parte Monica Bârlădeanu, Maria Popistașu, Victoria Răileanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) etc.

Filmat de-a lungul a 16 nopți, în București, dintre care șase nopți pe platforma mobilă, „Taximetriști“ invită publicul într-o poveste plină de umor și suspans în viața de noapte a orașului, alături de personaje savuroase, de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.