Legatura dintre Lebron James si Emily Ratajkowski

Legatura dintre Lebron James si Emily Ratajkowski

Prezentă miercuri seară în tribunele sălii Staples Center din Los Angeles, la meciul pe care echipa locală de baschet LA Lakers, cu Lebron James titular, l-a jucat contra celor de la Minnesota Timberwolvess, Emily Ratajkowski nu s-a lăsat până nu s-a dat puțin în spectacol. Un top alb strâmt și o pereche de jeanși mulați au fost de ajuns ca barbatii prezenti in tribune sa fie distrasi de la meciul de baschet.

Aflată în compania unei prietene, vedeta s-a tot sucit și răsucit pe rândul pe care avea loc, a pozat pentru un fan, iar la un moment dat s-a întors cu spatele spre teren, ținându-și picioarele depărtate, o poziție în care și un orb s-ar fi holbat la fundul ei, scos în evidență de jeanșii care păreau gata să plesnească.

Așa că “sărmanul” spectator aflat pe rândul din față chiar n-are nicio vină – spre amuzamentul fiului său, care a început să râdă, omul nu s-a putut abține și s-a întors spre Emily, privind-o complet absorbit din spate. Și nu doar el i-a căzut pradă, ci și un alt spectator, aflat lângă fiul său, dovadă că sex-appealul vedetei era de neoprit.

5925544-6366527-image-a-72_1541674689523

Imaginea amuzantă a devenit virală și e foarte posibil ca tipul să aibă niște explicații de dat acasă, dar trebuie și el înțeles – cine ar fi putut s-o ignore pe Emily când își face numărul atât de bine? Aproape că nici nu mai conta ce se întâmplă pe teren, unde gazdele s-au impus cu scorul de 114 la 110.

Emily Ratajovski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru “Blurred Lines” al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmele “We Are Your Friends”, “I Feel Pretty” și “In Darkness”.

În tribune a fost prezent și actorul Jack Nicholson, un fan declarat al celor de la LA Lakers, relatează Daily Mail.

5925546-6366527-image-m-36_1541673799124

sursa: Eva.ro