iPhone X, un smartphone aniversar, pregatit de lansare

iPhone X, un smartphone aniversar, pregatit de lansare

iPhone X, un model de lux ce marchează a 10-a aniversare a smartphone-urilor create de Apple, va ajunge în magazine vineri și va încerca să îi convingă încă o dată pe cumpărători de capacitatea de inovare pe care o deține această companie americană pe o piață deja suprapopulată, informează AFP.

iPhone X — al cărui nume se pronunță “iPhone Ten” — prezintă o nouă “fizionomie”.

Producătorii au renunțat la celebrul buton rotund “Home” situat în partea de jos a ecranului: el acoperă de acum aproape întreaga parte din față a aparatului. Alte noutăți: noua versiune de telefon se deblochează printr-un soft de recunoaștere facială și dispune de un ecran de ultimă generație de tip OLED.

Comercializat începând de la 999 de dolari în Statele Unite, modelul iPhone X va fi lansat simultan în 50 de țări.

Grupul Apple a prezentat noul model, așteptat cu mare nerăbdare de fani, la jumătatea lunii septembrie, în timp ce un alt model nou, iPhone 8, este disponibil pe piață începând din 22 septembrie.

La fel ca la orice lansare a sa, grupul Apple se așteaptă să fie criticat și pentru iPhone X, în contextul în care numeroase informații neoficiale vorbesc despre vânzări dezamăgitoare pentru modelul iPhone 8.

citeste comtinuarea pe agerpress.ro

photocredit: http://a1.ro