Gandul.ro: Vladimir Putin a scăpat cu viață din CINCI tentative de asasinat, din Marea Britanie până în Azerbaidjan. Ce a făcut liderul de la Kremlin pentru a se proteja

Gandul.ro: Vladimir Putin a scăpat cu viață din CINCI tentative de asasinat, din Marea Britanie până în Azerbaidjan. Ce a făcut liderul de la Kremlin pentru a se proteja

Se spune că președintele rus Vladimir Putin a reușit să scape din cinci tentative de asasinat și acum îi este atât de frică pentru viața sa încât s-a înconjurat de o echipă de lunetiști de elită.

Se pare că cea mai recentă încercare de a-l omorî pe liderul de la Kremlin a avut loc la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, deși detaliile apar abia acum.

Șeful Serviciului de Informații pentru Apărare al Ucrainei, Kirilo Budanov, a declarat că a existat o „tentativă nereușită” de ucidere a președintelui.

„Putin a fost atacat… A fost atacat chiar de reprezentanți ai Caucazului, nu cu mult timp în urmă. Aceasta este o informație secretă. O încercare absolut nereușită, dar a avut loc într-adevăr… A fost acum aproximativ două luni. Încă o dată, nu a avut succes”, a spus Budanov, citat de The Sun.

Înconjurat de lunetiști de elită

Nu era clar cine se afla în spatele presupusului atac și nici unde a avut loc.

Pentru că lui Putin îi este atât de frică pentru viața sa, el s-a înconjurat de lunetiști de elită și călătorește peste tot cu ei.

Lunetiștii au o sarcină foarte importantă și anume să localizeze alți trăgători și să-i „elimine” înainte de a avea șansa de a apăsa trăgaciul înspre lui Putin.

Se spune că președintele rus a devenit obsedat de ideea că cineva vrea să-l prindă, ceea ce îl face să caute protecție în buncărul său izolat.

Armata de oameni ai lui Putin, angajați pentru a-l proteja, sunt singurele persoane cărora li se permite să se apropie de el, deoarece liderul rușilor este obsedat de comploturile de asasinat.

citeste mai mult