Fii atent la oferta sportiva cand alegi o casa de pariuri

Fii atent la oferta sportiva cand alegi o casa de pariuri

Este stiut faptul ca o oferta bogata la pariuri sportive a unei case online iti creste sansele de castig. Daca acea casa ar beneficia si de alte puncte forte sansele ar fi si mai mari.

Asta poate fi insa o arma cu doua taisuri pentru unii pariori, care, vazand oferta bogata, sunt atrasi de anumite pariuri ce, in realitate, nu au sanse prea mari de reusita. Astfel, o oferta bogata la pariuri nu garanteaza un castig mai mare. Alegerea oricarui pariu ar trebui sa isi gaseasca justificarea, fie el chiar si unul cu o cota mica. Unii pariori, vazand o oferta atat de bogata, aleg un pont fara sa-l justifice, mergand pe intuitie si/sau fiind atrasi de cota mare.

Revenind la casele de pariuri ce prezinta o oferta bogata pentru pariuri sportive, una din ele este Betano. Datorita acesteia, dar si a altor aspecte, Betano este casa online care a avut cel mai mare succes in ultimul an de zile in randul pariorilor. Oferta Betano cuprinde nu mai putin de 27 sporturi, la care  adaugam pariurile pe politica, pe divertisment, dar si cele speciale pe romani.

Pana acum un an de zile, pariurile antepost (pe termen lung) nu erau prea tentante pentru utilizatorii romani. Asta si din cauza ca nu se gaseau multe sau nu erau bine organizate. La Betano insa pariurile antepost sunt puse in valoare de o excelenta organizare. Vei gasi o multime de astfel de pariuri pentru cele mai importante competitii fotbalistice, dar nu numai, in sensul ca vei putea plasa pariuri si pe castigatoarea campionatului vietnamez, spre exemplu.

Betano nu ofera insa pariuri antepost doar pentru fotbal, ci si pentru alte sporturi, cum ar fi tenisul (mai ales inainte de inceputul unui sezon), baschetul, voleiul, handbalul, sporturile cu motor, cele de iarna etc.

Descopera avantajele, dar si dezavantajele avute de Betano

Oferta nu reprezinta insa singurul punct forte al casei online Betano. Pentru a descoperi mai multe te invitam sa accesezi Intelbet, un site care prezinta in mod obiectiv casele de pariuri. Aici vei putea observa recenzia Betano daca vei accesa butonul “Detalii” din dreptul casei de pariuri, buton care poate fi gasit foarte usor, aflat in multe sectiuni ale site-ului.

Odata accesat butonul, vei descoperi informatii legate de cotele si oferta de pariuri a celor de la Betano. Totodata, nu vei avea cum sa nu observi cele 3 puncte forte si 3 puncte slabe gasite de Intelbet pentru aceasta casa online. In realitate, sunt mai multe puncte forte, insa noi le-am punctat doar pe cele pe care le-am considerat mai importante. In ceea ce priveste punctele slabe, acestea sunt insesizabile, incurcandu-ne  destul de putin in procesul de pariere. Intelbet prezinta nu doar recenzia celor de la Betano, ci si a celorlalte case de pariuri licentiate.

Intelbet te ajuta in problemele avute cu Betano, insa si cu alte case de pariuri

De asemenea, in pagina recenziei vei gasi si pareri ale utilizatorilor Intelbet cu privire la acea casa online, insa si un buton denumit “Adauga o reclamatie”. Orice nedreptate a fost comisa de un operator legat de contul tau sau orice alta problema o poti posta, de cele mai multe ori acestea gasindu-si rezolvarea. Este bine sa specifici in detaliu problema, aici incluzand numele de utilizator sau adresa de mail folosita la acea casa de pariuri. Totodata, un print screen din care sa rezulte problema avuta ar fi ideal.

  • Inregistreaza-te la o casa de pariuri pe baza clasamentelor gasite pe site

Procesul de selectie a unei case de pariuri poate fi unul dificil, nu insa si cu Intelbet. Pe langa recenziile acestora, pe coloana din partea stanga a site-ului observam diferite clasamente ale caselor online in functie de cote, de oferta de pariuri atat live, cat si pre-live, dar si de popularitatea acordata de utilizatorii Intelbet. De asemenea, vei descoperi casele ce dispun de bonus de inregistrare, dar si pe cele care au dezvoltat o aplicatie pentru mobil. Doar recenzia Betano insa, care poate fi gasita pe pagina https://intelbet.ro/case-de-pariuri/betano, te va ispiti sa iti creezi cont la acea casa de pariuri, fara a mai fi necesar sa consulti si alte clasamente.

  • Oferirea unui concurs gratuit de pronosticuri

Cei care  inca nu doresc sa plaseze pariuri din banii proprii sau cei ce au spirit competitiv cu siguranta vor fi incantati la auzul vestii ca Intelbet organizeaza lunar un concurs de pronosticuri. Mai mult, la acest concurs nu vei avea nevoie de vreo argumentatie. Aceasta sarcina le revine tipsterilor, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.