Dezvaluiri din Penitenciarul Rahova: MM Stoica face gimnastica in timp ce Copos isi plange de mila

Dezvaluiri din Penitenciarul Rahova: MM Stoica face gimnastica in timp ce Copos isi plange de mila

Miron Cozma a dezvaluit amanunte despre proaspetii incarcerati Mihai Stoica, George Copos si Gica Popescu, locatari de lux ai sectiei 6 din Penitenciarul Rahova.

Cei trei impart celula cu un detinut de drept comun, potrivit unor dezvaluiri facute de fostul lider al minerilor, Miron Cozma, care sustine ca Mihai Stoica si George Copos se cearta zilnic.

“Cei care m-au sunat imi spun ca George Copos plange toata ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poarta niste egari dintr-aia si face gimnastica. Au o camera destul de mare pentru patru oameni. La altii de-abia se inchide usa la celula. Gica Popescu nu prea vorbeste cu nimeni. Se mai baga cand intervin conflicte intre Copos si MM Stoica, pentru ca Mihai se mai enerveaza, e mai repezit de felul lui. Mai sare la Copos, se enerveaza din te miri ce”, a povestit Miron Cozma in Ring.

Acesta a mai precizat ca George Copos este cel mai afectat dintre cei trei condamnati aflati la Rahova.

“El chiar este intr-o stare psihica proasta, a cazut moral si suporta foarte greu detentia. Situatia pentru mine este destul de clara in ceea ce-l priveste si consider ca a luat prea putin pentru cat a furat in tara asta. Asta in afara de faptul ca a distrus un club ca Rapidul”, a completat Cozma.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali – 6 ani si 4 luni
Cristi Borcea – 6 ani si 4 luni
Victor Becali – 4 ani si 8 luni
George Copos – 3 ani si 8 luni
Mihai Stoica – 3 ani si 6 luni
Jean Padureanu – 3 ani si 4 luni
Gigi Netoiu – 3 ani si 4 luni
Gica Popescu – 3 ani, 1 luna si 10 zile

Condamnatii au ajuns la inchisoare pe 4 martie, desi mai pot face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia Curtii de Apel este definitiva, numai ca, potrivit prevederilor din noul Cod Penal, se poate apela la aceasta cale extraordinara de recurs.

Cei opt condamnati, gasiti vinovati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune, au creat un prejudiciu total de peste 11,5 milioane de dolari prin transferurile a 12 jucatori.