test

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 8

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 8

Numărul de destin 8. Pentru a înțelege mai bine viața noastră și pe cei din jurul nostru trebuie să ținem cont de vibrația numerelor. Unul dintre cele mai importante numere care ne influențează, în special după vârsta de 35 de ani, este numărul de destin sau vibrația nașterii. Acest număr, redus la o singură cifră, ne stabilește principalele trăsături ale personalității, drumul în viață, principalele caracteristici și șansele.

Cum se calculează: 17 iulie 2004 => 17.07.2004 => 1 + 7+ 7 + 2 + 4 = 21 => 2 + 1 = 3
Dacă în calcule apar numerele 11, 22, 33 şi 44, se iau în considerare şi semnificaţiile acestora, pe lângă cele obţinute prin reducerea la o singură cifră.
Anatol Basarab, despre numerologie, Dumnezeu si extraterestrii
Numarul de destin 8
Numarul 8 simbolizeaza fortele materiale concentrate in atingerea aspiratiilor omului. Reprezinta puterea si dreptatea suprema care se revarsa asupra fiintelor umane, cand eforturile acestora trebuie rasplatite, conferindu-le pozitie materiala si spirituala corespunzatoare.
Este cea mai puternica Vibratie din intreaga scara numerologica. Atat de puternica, incat cu greu te poti sustrage fortei ei. Mai mult decat persoanele situate sub semnul altei Vibratii, Numerele 8 sunt energice, combative, ambitioase, capabile, echilibrate si sigure de ele insele. Au o personalitate deosebit de puternica si un spirit de initiativa extraordinar. Extremisti, impulsivi, ambitiosi, luptatori, hotarati si foarte indrazneti, in general nu se tem de nimic, indraznind sa faca lucruri la care altii nici nu viseaza. Curajul lor se naste din marea incredere pe care o au in ei insisi, in puterea lor de judecata si de discernamant. Stiind ca totul depinde de propria-i vointa, nu concepe existenta vreunei forte care sa-l tina in loc. De aceea nu este surprinzator faptul ca alaturi de un Numar 8 putem atasa oricand notiunile de: eficienta, putere, autoritate, cinste si succes. Ei sunt oamenii care vor reusi totdeauna sa ajunga in varful ierarhiei sociale, indiferent de treapta de pe care au pornit, uneori fiind nevoiti sa-si depaseasca originea si conditia initiala. Vibratia sub semnul careia s-au nascut, le-a conferit atributele”castigatorilor”. Au o gandire practica, eficienta si constructiva, realista si concreta, pentru ca vad lucrurile asa cum sunt si in orice moment apeleaza la bunul lor simt, nu se inseala niciodata, nici nu ingaduie altora sa ofaca. Curajul, disciplina si puterea de concentrare, pe care le pune in tot ceea ce face (fie ca estevorba de afaceri, de slujba lui sau de satisfacerea propriei placeri), ii dezarmeaza pe cei mai putin vehementi decat el.

Deosebit de eficiente si active si din punct de vedere mental, sunt persoane independente, progresiste, cinstite, oneste si corecte in ceea ce fac. Detesta minciuna, inselaciunea si lucrurilefacute pe sub mana. Cu ei stii la ce sa te astepti, totdeauna stiu sa tina piept greutatilor; raspund defaptele lor si isi asuma obligatiile. Intr-un cuvant, sunt persoane integre si sincere, de aceea, inmomentele in care trebuie sa ia o serie de hotarari sau sa-si asume responsabilitati, ceilalti se incred insfatul lor. Numerele 8 sunt persoane care poseda un foarte dezvoltat simt al dreptatii si eticii. Intotdeauna incearca sa fie impartiale, oneste si obiective in judecatile lor. Ideea de cinste si demnitate este foarte puternica, de aceea vor cauta tovarasia persoanelor importante. Multi pot crede ca e vorba de oportunism; aspri, chiar brutali fata de cei care ii stanjenesc, devingenerosi, spontani, amabili si simpatici cu persoanele care raspund intereselor lor. Desi manifestatoate calitatile necesare concretizarii idealurilor – talent, inspiratie, curaj, reusita acestora va ficonditionata de respectarea anumitor factori: capacitatea de munca echilibrata, ambitie moderata,simt al corectitudinii atenuat prin admiterea iertarii, luarea in considerare a laturii spirituale aexistentei. Latura negativa a acestei Vibratii ni-l arata pe Numarul 8 rau, egoist, neincrezator, crud sirazbunator. Peste masura preocupat de aspectul material, nu se da in laturi de la nimic (legal sauilegal) pentru a-si atinge scopurile; nu cunoaste nici un fel de scrupule in momentul in care isi propune sa-si foloseasca puterea. Absenta spiritualitatii, raceala lui, exigenta, duritatea si egocentrismul il fac sa devina meschin, dictator, care poate sa faca viata amara persoanelor din jurului.

Publicată de Bijuterii cadou pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

Profesie

Cei nascuti sub semnul acestei Vibratii dispun de insusirile necesare atingerii oricarui scop, desi, prin aptitudinile si abilitatea lor pot straluci mai mult in lumea finantelor, politicii si afacerilor.  Suntorganizatori excelenti, creativi si originali, isi consacra toata fiinta, puterea de concentrare sidisciplina in orice tip de activitate. Abilitatea si simtul lor comercial sunt deosebite, isi dau seamacum si cand pot risca, pentru ca au instinctul imperturbabil, rece si indraznet, al jucatorului adevarat. Le place riscul, de aceea sunt oamenii potriviti pentru a schimba mersul unei afaceri in prag de faliment.

In ceea ce priveste profesia, cei nascuti sub semnul acesti Vibratii pot fi:  avocati, judecatori,executori, profesori, lideri in politica, finante sau biserica, statisticeni, ingineri, chirurgi, inventatori,directori de intreprinderi sau consilieri. Numerele 8 pot exercita functii importante in cariera militara, politica sau diplomatica. Ii avantajeaza orice post de conducere din activitati legate de banca, industie si comert, de asemenea serviciile inajutorul populatiei: politisti, detectivi, pompieri sau functionari in administratie publica. Pot fi foarte buni contabili, economisti si experti in informatica, sau conducatori ai unor corporatii. Ca directori sau presedinti sunt de neinlocuit. Reusesc cu succes in afaceri legate de comert (interior sau exterior), de administratia restaurantelor sau a hotelurilor, de dobandirea de noi bunuri materiale prin indemanarea cu care valorifica si evalueaza. Se dovedesc experti in manuirea ustensilelor chirurgicale, armelor, explozivelor, materialelor deconstructii. De aceea, ajung chirurgi de seama, mecanici si ofiteri, evidentiindu-se indeosebi in manevrarea si repararea masinilor de orice tip. Ca functionari, Numerele 8 sunt constiincioase, rapide si eficiente.

Dragoste

Nu au prea multi prieteni intimi. Pe de o parte sunt prea exigenti ca sa reuseasca sa intalneasca persoane capabile sa le ofere tot ceea ce ele cer, pe de alta parte sunt prea ocupate de atingereatelurilor propuse.Firea placuta, pasiva si calma a Numerelor 2 si 6 – dispuse sa se lase dominate – va echilibra Numarul8, aducandu-i pacea de care are nevoie in viata lui agitata, daca vor reusi sa se obisnuiasca cuvariabile manifestari de dragoste ale acestuia.Legatura unui 8 cu un 4, un 7 sau un 9 poate fi satisfacatoare, desi nu va cunoaste multa afectiune.

Temperamentul vibrant, sociabil, expansiv si dinamic al Numerelor 3 si 5 permite o relatie fericita sistabila cu Numarul 8, desi o confruntare intre un 5 si un 8 poate atinge proportii ample. Insa cu putine sanse de succes este relatia intre doi reprezentanti ai Numarului 8 sau intre un 8 si un1. Explozivi, agresivi si dominanti, pot produce lovituri si probleme intre ei cu urmari grave pentruambele parti.4.

Planeta: Marte, Saturn

Piatra: Topazul, rubinul, safirul

Metalul: Fierul, plumbul

Semnul zodiacal: Scorpion, Capricorn