Reteta zilei: Miel in stil frantuzesc
Din GASTRONOMIE / 10 MARTIE 2014, 10:53
Pentru ca Sarbatorile Pascale bat la usa, va recomandam sa incercati o reteta de vis: Friptura de miel in stil frantuzesc.
Mod de preparare: 4 portii
1 kg carne miel (spata _)
10 cepe mici sau arpagic
2…3 catei usturoi
unt sau margarina
sare,piper n.
1 ling rozmarin
1 ling cimbru
2 foi dafin
2 ling pasta tomate
300ml supa de carne
250ml vin alb sec
1 cutie fasole verde
200g munistiuleit de porumb
Carnea se taie cuburi se trage in unt pana se rumeneste,.
Separat se trage ceapa pana se inmoaie, se adauga peste carne, se adauga pasta tomate. Supa de carne, vinul, se fierb 1 ora la foc potrivit, pe la ½ din timp se adauga fasolea si stiuletii. Se serveste cu cartofi fierti.