test

Reteta zilei: Miel in stil frantuzesc

Reteta zilei: Miel in stil frantuzesc

Pentru ca Sarbatorile Pascale bat la usa, va recomandam sa incercati o reteta de vis: Friptura de miel in stil frantuzesc.

Mod de preparare: 4 portii

1 kg carne miel (spata _)

10 cepe mici sau arpagic

2…3 catei usturoi

unt sau margarina

sare,piper n.

1 ling rozmarin

1 ling cimbru

2 foi dafin

2 ling pasta tomate

300ml supa de carne

250ml vin alb sec

1 cutie fasole verde

200g munistiuleit de porumb

Carnea se taie cuburi se trage in unt pana se rumeneste,.

Separat se trage ceapa pana se inmoaie, se adauga peste carne, se adauga pasta tomate. Supa de carne, vinul, se fierb 1 ora la foc potrivit, pe la ½ din timp se adauga fasolea si stiuletii. Se serveste cu cartofi fierti.