Cursuri de limba engleza pentru adolescenti – Pregateste bazele unui viitor promitator inca de anii de scoala

Cursuri de limba engleza pentru adolescenti – Pregateste bazele unui viitor promitator inca de anii de scoala

In prezent, persoanele de toate varstele se orienteaza catre studierea limbii engleze ca limba secundara. Nu mai surprinde pe nimeni ca Romania a intrat in randul tarilor in care limba engleza este introdusa in curricula scolara si cei mai multi adolescenti cunosc bazele acestei limbi inca de la o varsta frageda. Insa, ramane de analizat care sunt motivele din spatele acestei dorinte de a sti engleza ca pe propria limba materna. 

Majoritatea adolescentilor viseaza sa calatoreasca pe tot cuprinsul globului, sa studieze la Universitati de prestigiu, altii isi doresc un job ca in filme, sa comunice cu oameni din toate colturile lumii, sa descopere culturi si tari pe care doar la televizor le pot vedea. Iata cum poate limba engleza sa devina un instrument vital pentru o cariera si un viitor altfel.

Limba engleza, o limba de circulatie globala si…digitala

unnamed (1)

Engleza este limba cea mai vorbita din lume. Mai mult, cand te gandesti la stiinta, IT, turism, marketing, aviatie, faci imediat asocierea cu limba engleza. Dobandirea timpurie a cunostintelor de limba engleza, iti poate asigura un job exceptional, in orice stat din lume. Avantajul pe care il ai stapanind limba engleza, comparativ cu altii care nu fac acest lucru este acela ca tu ai sanse mai mari de a-ti alege domeniul care te pasioneaza si te defineste. Asadar, incepe de pe acum sa iti construiesti un viitor asa cum l-ai visat in copilarie. Inscrie-te la lectii de engleza pentru adolescenti pe englezacopii.ro. Viitorul tau depinde de ceea ce alegi sa faci azi!

unnamed (2)

Cele mai multe lucrari stiintifice sunt traduse in limba engleza, din orice alta limba materna a cercetatorilor. Prin urmare, daca te incanta o tema, domeniu sau specialitate, atunci devino tot mai informat cu fiecare zi, cercetand in detaliu studii din ariile care te intereseaza.

Stiai ca filmele, muzica, reality show-urile in engleza te ajuta sa aprofundezi aceasta limba? Pentru asta este nevoie sa cunosti notiuni de baza ale gramaticii si putin vocabular pe care le deprinzi la cursuri, pentru ca apoi sa poti intelege esenta fara sa apelezi la subtitrari. 

Cele mai multe informatii disponibile in media sunt traduse in limba engleza. Si cele mai reputate companii din domeniul IT sau Marketing au sediile in strainatate. Ambele sunt considerate domenii de viitor, care asigura joburi bine platite cu posibilitati crescute de avansare si oportunitatea de a face cariera.  

unnamed (3)

Engleza te face sa te simti liber oriunde in lume. Nu este o metafora, ci insusi adevarul. Imagineaza-ti ca te afli in Portugalia si cauti cazare, vrei lamuriri despre locuri si obiective de vizitat sau ceri indicatii pentru drum. Chiar daca nu visezi sa lucrezi neaparat la Hollywood, parcurge macar un curs de engleza intermediar pentru cunostinte medii cu care sa te poti descurca fara probleme oriunde in lume. Si chiar daca nu ai nevoie de ajutor, gandeste-te macar cat de amuzant si interesant ar fi sa incepi o conversatie cu persoane provenite de pe alt continent. 

Engleza este considerata drept una dintre limbile fundamentale in mediul business, in special in U.S., U.K., Canada, India sau Africa. 

Din moment ce aceasta este limba globala si totodata limba internetului, exista mii de scoli si universitati care pun la dispozitie programe de studiu in diverse specializari. Daca te pregatesti temeinic, atunci vei ajunge sa cunosti engleza la nivelul academic si nu te vei simti limitat profesional atunci cand termini scoala. 

unnamed (4)

Necunoasterea limbii engleze nu te limiteza doar profesional. Dezvolta-te pe plan personal si incepe sa citesti carti celebre sau mai putin cunoscute traduse in engleza, afla mai multe despre modul de viata, cultura si obiceiurile popoarelor din toata lumea si imbogateste-ti viata cu experiente la care altii doar spera. 

Fii sigur ca lista motivelor care subliniaza importanta limbii engleze este mult mai larga. 

 

unnamed (5)

Incepe sa studiezi aceasta limba universala inca de pe bancile scolii si adauga tu alte cateva motive pentru care engleza este limba viitorului!

 

Sursa foto: pixabay.com