test

Cristiano Ronaldo doarme de cinci ori pe zi. Starul portughez şi-a luat antrenor de somn

Cristiano Ronaldo doarme de cinci ori pe zi. Starul portughez şi-a luat antrenor de somn

Cristiano Ronaldo doarme, la sfatul antrenorului său personal, Nick Littlehales, de 5 ori pe zi câte 90 de minute. Adică șapte ore și jumătate, în total. Littlehales consideră că opt ore de somn pe noapte sunt nenaturale și apoi individul devine contraproductiv în perioada prânzului, între orele 13:00 şi 15:00.

Tot la recomandarea lui Littlehales, Cristiano Ronaldo doarme de fiecare dată numai în așternuturi noi, curate, iar în pat adoptă poziția fetusului.

De asemenea, cu o oră și jumătate înainte de merge la somn, Ronaldo închide smartphone-ul, tableta, televizorul sau laptopul, după ce mai multe studii au arătat că luminile display-ului, în special cele de culoare albastră, frânează producerea hormonului de somn (melatonină).

Cristiano Ronaldo pune capăt tuturor speculațiilor

După un început de vară extrem de agitat, în care s-a zvonit că nu mai vrea să continue la Madrid din cauza problemelor cu Justiția din Spania, cel mai bun jucător al planetei din 2016, Cristiano Ronaldo, și-a schimbat total poziția și le-a dat o veste uriașă fanilor lui Real Madrid.

În ciuda faptului că a fost dorit la Manchester United, club de la care a venit în Spania, Ronaldo va rămâne la Real și va încerca să câștige toate trofeele puse în joc cu echipa lui Zinedine Zidane.

”Câștigarea de trofee? Da. Acesta este obiectivul suprem pentru mine la Madrid. Voi rămâne și voi juca la cel mai bun club din lume și am ambiția de a câștiga cât mai multe titluri” a spus Ronaldo pentru Europa Press TV.