Anatol Basarab: Ce spun cifrele despre viitorul României

Anatol Basarab: Ce spun cifrele despre viitorul României

Anatol Basarab a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu”, de la Antena 3, despre viitorul României, așa cum este el văzut din punct de vedere numerologic.

„Oare la noi în România nu apar tot felul de evenimente ale naturii cu care nu suntem obișnuiți? Suntem și într-un război psihologic, informațional. soarele sau o stea ne arată nu numai ziua sau noapte, dar ne arată și semnele care vor veni. Din punct de vedere numerologic, anul care va veni 17, alcătuiesc cifra de grație 8, deci este cifra Români. Lucrurile cu adevărat interesante vor începe după 20 septembrie. În România se întâmplă lucruri foarte grave, dar nu trebuie să vin neapărat din afară. Cel mai mare rău care ne poate veni nouă, vine chiar din interiorul țării. 8 e o cifra foarte interesantă, un cerc mic sus și un cerc mare jos. Cercul mare reprezintă lumea, cercul mic reprezintă puterea. Eu nu mă tem atât de mult în 2017 de lucrurile care vin din afară”, a spus Anatol Basarab.

Anatol Basarab a analizat si data de naștere a președintelui Klaus Iohannis

„Klaus Iohannis e născut în data de 13, iar numărul său este 4, care înseamnă că este abil. Își limiteasă capacitatea de a face lucrui. Destinul lui este 7, este venit să acumuleze înțelepciune, va să își atingă misiunea. Are o capacitate de a recepționa informație, de a depozita, păstra. În 2019, el va fi în al 7-lea an al ciclului dezvoltării sale, ceea ce îi va îngreuna accesul la președinție. Îi este greu să comunice, așa că încearcă să comunice clar și la subiect”, a spus Anatol Basarab.

Anatol Basarab a analizat si data de naștere a liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Dragnea s-a născut pe 28.10.1962. Cifra 2 reprezintă un tip de opoziție. Cifra 8 înseamă că are abilități de lider. Luna a 10-a îl impinge să se manifeste în plan social exact așa cum este și așa va avea succes social. Cifra de destin e 11, este foarte greu să își atingă destinul pentru că mereu se va asemăna cu un călugar care a plecat din mănăstire. El trebuie să fie mereu înconjurat de oameni, să vorbească”, a spus Anatol Basarab.

citeste continuarea pe jurnalul.ro