“Momentan nu se întâmplă nimic. Suntem încurcați pentru că banii pe care-i avem noi ne ajung doar de terenuri. Conform legilor nu putem împărți banii în două. Până nu avem bani de întreaga construcție, adică și cele două clădiri, nu ne putem apuca. Aici ne-am împotmolit. Hârtiile sunt la avocați. A fost licitație, s-a licitat.

Dar a venit cineva, ne-a deschis ochii și ne-a spus că lucrurile nu stau exact așa cum credeam noi. După ce ne-am chinuit 7 luni să facem licitațiile. Nu putem risca și nu ne putem asuma până nu avem un verdict clar. Am dat hârtiile la o casă de avocatură mai mare pentru a ne da un răspuns foarte clar”, a declarat George Cosac pentru GSP.ro.

“La data de 1 iunie (n.r. 2014) va intra prima lopată oficială. Ne-am luat o firmă care face caietul de sarcini şi am pus întregul mers cap la cap. La începutul verii intră excavatorul, vom respecta toate procedurile”George Cosac în martie 2014

ARENĂ ÎNCĂRCATĂ DE ISTORIE

Complexul are o istorie îndelungată. A fost construit prima dată în anul 1920 pe un teren donat de celebri la acea vreme frați englezi Doherty.

Arena de lângă Opera Română a fost pe rând gazdă pentru meciuri de tenis importante, unde au pășit jucători celebri ca Năstase, Țiriac, Cosac sau Segărceanu. Înainte de Revoluția din 1989, Nicolae Ceaușescu a dat ordin să se demoleze, ceea ce s-a și întâmplat.

SCHIȚA PROIECTULUI

schita