Arsenal, ofertă impresionantă pentru Ianis Stoica. Ce decizie va lua Gigi Becali?

Arsenal, ofertă impresionantă pentru Ianis Stoica. Ce decizie va lua Gigi Becali?

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că a primit o ofertă oficială pentru Ianis Stoica (18 ani), atacantul care a impresionant în acest sezon la formația bucureșteană. Fiul fostului jucător stelist Pompiliu Stoica este dorit la doar 18 ani de legendarul club Arsenal Londra.

La câteva zile după ce a apărut informația potrivit căreia Arsenal l-ar monitoriza pe Ianis Stoica, informație preluată și de publicațiile britanice, Gigi Becali anunță că gruparea din Premier League a făcut deja o ofertă de 7,5 milioane de euro pentru tânărul atacant.

Totuși, așa cum a procedat și în cazul altor fotbaliști, Becali spune că nu este de acord cu suma oferită și cere mai mulți bani, dar și procente dintr-un viitor transfer al lui Ianis Stoica.

“Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r – de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali declara că nu se pune problema unei vânzări a lui Ianis Stoica în acest moment, însă patronul de la FCSB pare că s-a răzgândit și este gata să îl cedeze pe atacant pentru suma dorită.

În ianuarie 2021, Dennis Man devenea cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Parma a plătit 11 milioane de euro celor de la FCSB, dar în contract au fost stipulate și alte bonusuri. În cazul în care Gigi Becali va obține suma dorită pentru Ianis Stoica, tânărul atacant va urca pe locul secund în acastă ierarhie, depășind jucători precum Nicolae Stanciu (9,7 milioane de euro), Vlad Chiricheș (9,5 milioane de euro) sau Valentin Mihăilă (8,5 milioane de euro).

citeste mai mult