Gigi Becali vs. Ilie Dumitrescu: ”De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”/ ”Pentru mine zona Pipera era defavorizată. Eu stăteam pe strada Paris”

Gigi Becali vs. Ilie Dumitrescu: ”De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”/ ”Pentru mine zona Pipera era defavorizată. Eu stăteam pe strada Paris”

Gigi Becali (62 de ani) și Ilie Dumitrescu (51 de ani) au făcut spectacol în direct la Digi Sport. În emisiunea ”Fotbal Club”, de după finala Cupei României câștigate de FCSB cu 1-0 în fața lui Sepsi, cei doi au purtat un dialog din care reiese cum ”Mister” i-a împrumutat bani omului de afaceri.

Astfel, Ilie Dumitrescu i-a adus aminte lui Becali cum i-a dat bani la hotelul Lido, când patronul de la FCSB a rămas fără lichidități la cazino.

Finanțatorul a vrut apoi să-i plătească ex-internaționalului român în terenuri, lucru neacceptat de Dumitrescu. Analistul Digi Sport a rostit o replică memorabilă, care va rămâne în folclorul fotbalului românesc: Nu știi că pentru mine zona Pipera era defavorizată? Eu stăteam pe strada Paris”.

Ilie Dumitrescu: ”Dacă Gigi Becali are o problemă cu mine, să-mi spună”

Gigi Becali: ”Am o problemă cu Ilie când a spus că din cauza lui Helmut Duckadam, care a luat 350.000 de euro de la mine, nu mai ține cu FCSB. E invidie.”

Ilie Dumitrescu: ”Unde-i invidia? Încearcă să te concentrezi puțin. Ai o stare de euforie, felicitări! Unde e invidia?”

Gigi Becali: ”Vai, vai, vai. Încearcă și tu să te calmezi.”

Ilie Dumitrescu: ”Sunt calm. Unde e invidia? Vorbești prostioare câteodată. Asta e. Mi-ai dat mesaj ce s-a întâmplat cu Craiova, cu Dinamo și cu ce… Echipele astea au ajuns la faliment că nu s-au implicat patronii? Eu asta am înțeles.”

Gigi Becali: ”Păi ai zis că, domne, altă identitate. Unde e identitatea lui Dinamo și Rapid? A Argeșului, a UTA-ei?”

Ilie Dumitrescu: ”Mesajul era că echipele astea au intrat în faliment că nu au mai putut fi susținute. Nu că nu s-au implicat patronii.”

Gigi Becali: ”Și atunci nu zici mersi că echipa ta nu a murit? Că putea să moară și Steaua ta.”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu te numești Steaua. Pe plan sportiv, societatea ta a continuat activitatea. Celelalte procese le-ai pierdut. Din punctul meu de vedere…”

Gigi Becali: ”Păi nu le-am pierdut. Am pierdut când era Gabi Oprea și comanda justiția. Ei comandau Steaua și zicea Oprea la judecător. Acum nu le mai pierd, nu vezi?”

Ilie Dumitrescu: ”Nu putem vorbi de justiție. Dar eu n-am invidie. Nu sunt invidios. Relația mea cu tine: n-am câștigat cinci bani de la tine.”

Gigi Becali: ”Cum n-ai câștigat? De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu aveam cum să scot banii pe care ți-i dădeam împrumut. Nu știi că pentru mine zona Pipera era defavorizată? Eu stăteam pe strada Paris.”

citeste mai mult