9 avantaje ale benzilor LED – De ce trebuie sa le achizitionezi chiar acum!

9 avantaje ale benzilor LED – De ce trebuie sa le achizitionezi chiar acum!

Benzile pe baza LED au revolutionat lumea iluminatului. Calitatea, dar si varietatea nuantelor si culorilor disponibile pe piata, iti vor permite sa creezi un spatiu inedit, in timp ce economisesti bani si protejezi mediul inconjurator! Cumpara un set de lumini cu benzi LED si lasa-ti imaginatia libera. Vei fi uimit de multitudinea de posibilitati. In plus, beneficiile benzilor LED sunt unele dintre descoperirile tehnologiilor actuale, iar in cazul in care nu ai aflat pana acum care sunt acestea, niciodata nu este prea tarziu!

9 beneficii ale benzilor LED, pe care trebuie musai sa le stii!

  1. Instalare usoara

Majoritatea benzilor de lumina cu LED-uri vin dotate cu adeziv pe spate, lucru care iti va permite sa le cureti si sa le lipesti la loc oricand. In plus, materialul permite atasarea luminilor pe o gama larga de suprafete, in functie de dorintele tale!

  1. Reglabilitate

In primul rand, banda LED de la Led-zone poate fi taiata la orice lungime, pornind de la cativa centimetri pana la cativa metri, iar in acest fel se va potrivi nevoilor tale exacte, in functie de proiectul pe care doresti sa-l pui in practica. In plus, acestea sunt extrem de flexibile. Spre deosebire de becuri, o banda led se poate atasa pe suprafete curbate si colturi, putand fi curbate pana la 90 de grade.

  1. Eficienta energetica

Luminile LED consuma cu pana la 75% mai putina energie decat luminile incandescente si cu pana la 50% mai putin decat CFL-urile, facandu-le o sursa de iluminare superioara privind eficienta energetica.

  1. Costuri

Desi costul initial al lampilor cu LED este ceva mai mare, durata lor de viata lunga, durabilitatea si eficienta energetica le fac mult mai rentabile.

  1. Ecologice

Luminile cu LED pot fi reciclate deoarece nu au substante chimice dure. In plus, longevitatea si consumul redus de energie le fac solutia ideala pentru iluminatul ecologic.

  1. Inovatie

Utilizarea iluminatului in design nu a fost niciodata mai simpla sau mai inspirata. Instaleaza sub dulap benzi luminoase LED, ilumineaza-ti televizorul sau creeaza un cer virtual chiar pe tavan. Optiunile de design sunt infinite, important este sa dai frau liber imaginatiei tale.

  1. Lumina de calitate

Producatorii au lucrat pentru a face calitatea luminii mult mai atragatoare, producand LED-uri cu nuante calde, precum si nuante luminoase sau reci. Poti alege dintr-o varietate de culori sau te poti orienta spre o banda de lumina cu LED-uri multicolore.

  1. Siguranta

Luminile cu LED sunt de departe cele mai sigure lumini de utilizat. LED-urile raman complet racoroase. Acest lucru face ca acestea sa fie excelente pentru utilizare in spatiile in care exista copii sau animale de companie, dar si in zone sensibile la caldura.

  1. Emisii UV scazute

Luminile LED cu banda emit foarte putina lumina in infrarosu sau UV. Acest lucru le face perfecte pentru utilizarea in jurul materialelor sensibile la lumina, cum ar fi lucrarile de arta.

Avand in vedere cele prezentate, in cazul in care pana acum nu erai convins, cu siguranta cele noua avantaje prezentate te vor face sa iei o decizie corecta privind viitoarea achizitie!

sursa foto: shutterstock.com