test

Grand Theft Auto 5, vânzări de 800 de milioane de dolari în prima zi

Grand Theft Auto 5, vânzări de 800 de milioane de dolari în prima zi

Cel mai aşteptat joc al anului, Grand Theft Auto 5 sau “GTA 5”, a înregistrat vânzări de peste 800 de milioane de dolari în primele 24 de ore de la lansare.
Jocul s-a vândut ca pîinea caldă, în ciuda preţului destul de piperat, de 60 de dolari pentru o licenţă. În prima zi, 13 milioane de exemplare au dispărut de pe rafturile magazinelor de profil.

“GTA 5”, este considerat cel mai scump joc al tuturor timpurilor. Suma cheltuită pentru crearea acestui joc, estimată la aproximativ 250 de milioane de dolari, întrece bugetul aproape tuturor filmelor turnate la Hollywood. Excepţia ar fi pelicula “Piraţii din Caraibe – La capătul lumii”, care a costat 300 de milioane de dolari.

Cât costă GTA 5 în România

Grand Theft Auto 5 poate fi cumpărat în România la preţuri cuprinse între 259 de lei şi 799 de lei pe site-urile celor mai importanţi retaileri online.

Pe site-ul altex.ro, jocul, lansat ieri pentru consolele Xbox şi Playstation, costă 259 de lei în varianta de bază, fiind însă disponibile şi box-uri GTA 5 Special Edition la preţul de 399 de lei şi GTA 5 Collectors Edition la preţul de 799 de lei.

Pe site-ul emag.ro mai era disponibilă doar varianta Special Edition pentru PS3 la preţul de 349 de lei.