test

Verighetele viitorului? Inele de căsătorie conectate la Bluetooth care permit să simți bătăile inimii partenerului

Verighetele viitorului? Inele de căsătorie conectate la Bluetooth care permit să simți bătăile inimii partenerului

În Cehia, un cuplu de proaspăt căsătoriți a avut ideea de a nu mai avea verighete tradiționale la ceremonia religioasă, ci inele digitale, care sunt de fapt niște dispozitive electronice portabile, care au funcțiile unui ceas inteligent, atât de la modă în ziua de azi. Inelele smart sunt tot mai căutate de tineri, în acest domeniu de activitate fiind înregistrate vânzări cu 21 la sută mai mari, decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Inelele alese de Jiri și Ondrej, cei doi miri din Cehia, au fost adaptate pentru un astfel de moment, fiind mult mai ”romantice”, și funcția de a monitoriza bătăile inimii și să facă o plată fără contact, de tipul online.

În cazul celor doi miri din Cehia, specialiștii au adaptat inelele pentru un astfel de moment important din viața fiecărei persoane. Astfel, atunci când Jiri și Ondrej apasă pe verighetă, inelul pulsează fizic cu bătăile inimii celuilalt, și afișează ritmul cardiac sub forma unei linii roșii în mișcare.

„Nu ne-am ocupat niciodată de aur și diamante. Am vrut ceva diferit la nuntă, așa că ne-a plăcut ideea că este ceva nou. Ne simțim ca niște pionieri în acest sens”, a spus Jiri.

Inelele smart sunt produse de o firmă din Cehia. ”HB Ring deschide o nouă pagină în istoria bijuteriilor, legând inimile iubitoare cu cel mai prețios sentiment în viață – bătăile inimii persoanei iubite. HB Ring este primul și singurul inel inteligent de acest tip și vă permite să simțiți și să păstrați pentru totdeauna cel mai valoros obiect pe care îl aveți în viață. Bătăile inimii celor dragi. Este suficient să atingeți de două ori inelul pentru a vedea și simți bătăile inimii celor dragi, oriunde v-ați afla”, se arată pe pagina companiei.

Prețul unui astfel de inel poate fi și de mii de euro, în funcție de accesoriile dorite de miri.

sursa foto: thetouchx.com