Un copil genial uimește lumea: ”Sunt de pe Marte, am renăscut pe Pământ să salvez omenirea de Apocalipsă” VIDEO

Un copil genial uimește lumea: ”Sunt de pe Marte, am renăscut pe Pământ să salvez omenirea de Apocalipsă” VIDEO

Opiniile unui copil genial i-au derutat pe profesorii săi, iar inteligența lui privitoare la fenomene și lucruri de dincolo de lumea noastră este șocantă. Astfel, el susține că a trăit pe planeta Marte și că a ”renăscut” pe Pământ pentru a-i salva pe toți de o Apocalipsă nucleară.

Boriska Kipriyanovich, în vârstă de 15 ani, din Volgograd, Rusia, a uimit oamenii de știință din întreaga lume cu cunoștințele sale aprofundate despre spațiu, potrivit The Scottish Sun.

La numai 11 ani, Boriska și-a trimis avertismentele către omenire și Pământ, într-un videoclip care a devenit viral. El susține că specia lui de pe Marte a fost distrusă într-un conflict nuclear și se teme că și planeta noastră se va îndrepta în aceeași direcție.

Adolescentul ”își amintește” că era un pilot marțian, care a călătorit pe Pământ, după ce planeta lui a fost devastată de un război care a izbucnit între două populații de acolo. El a susținut că, deși există puțini supraviețuitori, unii încă există.

Genialul copil a spus că ”a renăscut” pe Pământ, împreună cu ”alții”, pentru a salva rasa umană. El, care se autonumește ”copilul indigo”, susține că mulți marțieni sunt nemuritori și încetează să îmbătrânească la 35 de ani.

citeste mai mult