Cele mai bune păcănele cu șeptari din 2021

Cele mai bune păcănele cu șeptari din 2021

Când vine vorba de jocurile cu păcănele, cu siguranță că cele mai populare rămân cele cu șeptari. Jocurile cu șeptari sunt variante mai simple decât cele cu o tematică destul de complexă, astfel că acestea vor fi mai accesibile pentru toată lumea. Sloturile cu șeptari au fost constant îmbunătățite, așa că dacă ești proaspăt intrat în lumea jocurilor de noroc, vei găsi mai jos trei variante excelente de jocuri cu șeptari ca să pornești la drum. 

 

Înainte de orice, mai ales în această perioadă în care tot mai multă lume petrece timp în case din cauza pandemiei, nu uita că trebuie să te joci responsabil și să o faci doar ca o distracție. Nu interpreta păcănelele online ca o sursă de venit și nu investi sume importante. Respectă bugetul stabilit la început și vei avea parte doar de experiențe plăcute. Ca să începi, găsești aici jocuri slots iar SportingBet.ro îți va pune la dispoziție o gamă variată pentru toate gusturile. Mai jos vei găsi trei sugestii pe care trebuie să le iei în considerare.

 

  1. Sizzling Hot

 

Nu încape îndoială că Sizzling Hot este cel mai cunoscut joc de păcănele la nivel mondial. Produs de Novomatic, acest joc este deja celebru iar versiunea sa Deluxe este cea care a atras foarte multă lume și în România, ea fiind lansată tocmai în 2007. Inițial, versiunea offline a jocului a fost cea care a atras pe toată lumea, dar pe măsură ce păcănelele online au devenit din ce în ce mai populare, succesul Sizzling Hot a fost similar și pe internet.

 

      2. Dazzling Hot

 

Spre deosebire de Sizzling Hot care are o tradiție importantă, Dazzling Hot este un joc relativ nou. A fost lansat în octombrie 2015. La fel ca Sizzling Hot, septarii sunt și aici eroii principali. Astfel, ceea ce atrage pe multă lume la acest joc este faptul că o linie de 77777 va aduce de 5.000 de ori suma pe care ai mizat-o. De asemenea, ține cont și de faptul că RTP-ul (de 95%) este mai mare decât cel de la Sizzling Hot. Un alt punct de atracție este reprezentat de funcția Jackpot Cards Myster. Astfel, în această situație, jucătorul va trebui să aleagă anumite cărți care vor fi puse cu fața în jos cu scopul de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi.

 

       3. 40 Super Hot

 

Marea diferență între 40 Super Hot și Dazzling Hot este că acest joc, produs de EGT (Bulgaria), vine la pachet cu 40 de linii fixe. De asemenea, funcția Scatter va avea o cotă mai bună în tabelul de plăți. Bineînțeles că și aici tot șeptarii sunt eroii principali, dar aceștia nu numai că plătesc cel mai bine însă au și rolul de WILD – vor înlocui orice simbol, în afară de Scatter.

 

Astfel, dacă te joci păcănele online și nu știi de unde să începi având în vedere oferta extrem de generoasă pusă la dispoziție de cazinourile online, cele trei jocuri de mai sus reprezintă un punct de pornire excelent pentru oricine se află la început de drum.

 

sursă foto: unsplash.com