test

TOP 5 Metode inedite de a o cere în căsătorie

TOP 5 Metode inedite de a o cere în căsătorie

Ești pe cale să îi pui marea întrebare. Dar, cum o vei face? Presiunea e cu atât mai mare cu cât știi că iubita ta o să le povestească despre asta mamei, tatălui, surorilor, fraților, verișoarelor, tuturor prietenilor ei, tuturor oamenilor de pe conturile ei de Facebook, Snapchat, Instagram și tuturor celor care se va întâlni. Iată câteva modalități inedite de a o cere în căsătorie pe iubita ta.

1) Dacă doriți să aveți o cerere în căsătorie de poveste despre care toată lumea să vorbească ani buni, luați avionul spre Santorini și pune-i ÎNTREBAREA pe o faleză cu vedere la Marea Mediterană în timpul apusului. Ea se va topi și le va vorbi tuturor despre acest moment. La o așa cerere în căsătorie, un inel cu diamant nu poate să lipsească din peisaj.

2) Dacă doriți să rămâneți pe plan local, alege locul ei preferat – un loc care are semnificație pentru amândoi. După ce ajungi acolo, roagă pe cineva să-ți facă o poză, dar în loc să pozezi, pune-te în genunchi și întinde-i INELUL. Poza va surprinde marea surpriză.

3) Trimite-ți logodnicul într-o căutare de comori care se va termina memorabil cu tine pe ungenunchi îndoit. Începeți lăsându-I un indiciu în timp ce este acasă (o notă scrisă de mână sau un mesaj text) care o duce în locurile preferate din oraș.

citeste mai mult pe https://www.cadoubijuterii.ro/top-5-metode-inedite-de-a-o-cere-in-casatorie/