Profesorul în “escrocherii” care s-a dat drept fiul dispărut al unei familii bogate din India, timp de 41 de ani

Profesorul în “escrocherii” care s-a dat drept fiul dispărut al unei familii bogate din India, timp de 41 de ani

Un tribunal din India a condamnat la închisoare un bărbat care a fost găsit vinovat că s-a prefăcut a fi băiatul unui indian bogat, timp de 41 de ani, relatează BBC.

În februarie 1977, un adolescent a dispărut pe drumul dintre școală și casă, în statul Bihar din estul Indiei. Kanhaiya Singh, singurul fiu al unui zamindar (proprietar de terenuri, n.r.) bogat și influent din districtul Nalanda, venea de la examenele școlare când a dispărut. Familia sa a anunțat imediat poliția, dar eforturile de a-l găsi pe Kanhaiya au fost în zadar.

Tatăl său a intrat în depresie și a început să meargă la așa-ziși prezicători. Un șaman din sat i-a spus că fiul său trăiește și că va „apărea” în curând.

În septembrie 1981, un bărbat în vârstă de 20 de ani a ajuns într-un sat aflat la doar 15 kilometri de cel în care locuia Kanhaiya. Cânta pe stradă ca să-și câștige traiul și cerșea. El le-a spus localnicilor că este „fiul unei persoane importante” din Murgawan, satul băiatului dispărut.

Nu e clar nici acum ce s-a întâmplat în continuare. Ceea ce se știe este că, atunci când zvonurile despre fiul său dispărut au ajuns la Kameshwar Singh, acesta a mers în satul din apropiere pentru a vedea despre ce ce vorba.

citeste mai mult