test

Obține o programare la salon, prin Stailer – iată cum

Obține o programare la salon, prin Stailer – iată cum

Programările la saloanele de înfrumusețare sunt acum mai simple decât crezi. Obține o programare la salon prin Stailer și beneficiază de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare! Site-ul, cât și aplicația pot fi utilizate de câtre femei și bărbați, pentru a se programa la saloanele preferate. Fără prea mari bătăi de cap, poți obține rezervarea locului la unul dintre cei mai renumiți hairstyliști din zonă!

Facilitatea cu care poți face o programare coafor cu Stailer vine în ajutorul fiecărui client. Cu toții ne dorim să descoperim pe cineva care să se plieze perfect pe nevoile noastre. Saloanele sau hairstyliștii care îți înțeleg stilul și te ajută să îl conturezi sunt foarte importante. Le poți descoperi prin intermediul aplicației sau site-ului stailer.ro.

Fiecare mod de a lucra a unui hairstylist este diferit și nu toți pot face față cerințelor clientului sau nu le înțeleg. De asemenea, de multe ori se întâmplă ca și clientul să nu știe exact ce i se potrivește, iar hairstylistul să vină cu recomandări. Dacă ai nevoie de inspirație pentru noul tău look, o poți descoperi pe site, în secțiunea catalogului cu inspirație.

Toate saloanele din zona ta sunt mai aproape de tine!

Harta interactivă de pe aplicație îți va arăta, conform locației tale, toate saloanele și hairstyliștii din zona ta. Pentru a putea vedea toate aceste detalii, cât și alte informații despre saloane, incearca aplicatia Stailer. Aplicația poate fi utilizată foarte ușor, fiind la îndemâna oricărei persoane care deține un smartphone.

Descarcă gratuit aplicația de pe App Store, Google Play sau App Gallery și creează-ți un cont. Mai apoi, vei putea face programări, le vei putea memora, seta remindere și programa oricând o altă persoană. Din contul tău de pe aplicație vei putea repeta o programare fără să mai fie necesar să introduci numele salonului sau al hairstylistului. Totodată sunt disponibile și reminderele pentru programări. Acestea îți vor trimite notificări la intervalul stabilit de tine, pentru a nu uita de programare.

Descoperă varietatea de servicii de înfrumusețare

Atât pe site, cât și din aplicație poți alege dintr-o mulțime de servicii de înfrumusețare. În funcție de gen, femeile și bărbații se pot bucura de un maxim răsfăț la saloanele preferate.

Femeile pot alege între tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, machiaj, epilare, pensat, stilizare gene și sprâncene, masaj, cosmetică, tratamente pentru păr și remodelare corporală. Serviciile pot fi efectuate în cadrul unui singur salon toate sau fiecare în parte.

Bărbații se pot răsfăța și ei la saloanele de înfrumusețare. Ei pot opta pentru tuns, aranjat, pensat, aranjat barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare, cosmetică masculină, masaj pentru bărbați sau epilare definitivă.

Dacă încă nu ai ales un serviciu care să ți se potrivească, poți consulta catalogul cu inspirație. Acolo vei descoperi numeroase servicii care se pot încadra în stilul tău. Pentru orice ai avea nevoie sunt disponibile fotografii ale hairstiliștilor, care să te inspire. În acest fel îți va fi mai ușor să alegi și stilistul, dar și serviciul. Dacă ai nevoie de ajutor este disponibil live chat-ul sau adresa de e-mail support@stailer.ro.