test

2022, în trend: 5 modele de verighete perfecte pentru tine și partenerul tău

2022, în trend: 5 modele de verighete perfecte pentru tine și partenerul tău

Te căsătorești în acest an și sunt multe decizii importante pe care trebuie să le iei. Alegerea verighetelor perfecte pentru tine și partenerul tău este cu siguranță pe lista ta de priorități, așa că îți prezentăm 5 modele de verighete în trend în 2022:

 

Verighete cu diamante 

O pereche de verighete cu diamante reprezintă alegerea ideală pentru multe cupluri. Fie că este vorba de o singură piatră, două, trei sau mai multe, o verighetă cu diamante va avea întotdeauna o strălucire greu de întrecut de alte modele.

 

Verighete clasice 

Nu puține sunt cuplurile care aleg să poarte modelul clasic de verighete. Nu au pietre prețioase ori semiprețioase și nici nu sunt gravate cu un model vizibil. Vorbim practic de o bandă de metal, cu atât mai elegantă în simplitatea ei.

În mod tradițional, sunt realizate din aur, dar poți opta și pentru alte metale, în funcție de preferințe și buget.

 

Verighete personalizate 

Dacă îți dorești verighete personalizate, cel mai ușor este să optezi pentru un model gravat. Data nunții, numele vostru, câteva cuvinte cu o semnificație anume pentru voi doi, diverse semne sau simboluri – sunt doar câteva dintre ideile ce pot fi incluse în designul verighetelor voastre.

 

Verighete realizate dintr-o combinație de metale 

Nu te poți hotărî dacă preferi aurul alb, galben sau roz? Nicio problemă. Vei găsi în magazine numeroase modele de verighete realizate dintr-o combinație a acestor metale și nu numai. Vei avea astfel o verighetă multicoloră, pe care cu greu te-ai putea plictisi să o privești.

 

Verighete cu zirconiu

Dacă vrei o verighetă care să strălucească, dar bugetul tău nu-ți permite să achiziționezi una cu diamante sau pur și simplu nu vrei să faci o astfel de investiție, poți opta întotdeauna pentru una cu zirconiu. Ca și în cazul verighetelor cu diamante, poți opta pentru una sau mai multe pietre.

O bandă acoperită cu mici pietricele strălucitoare, de exemplu, va atrage toate privirile și va reprezenta întotdeauna un accesoriu de efect.

 

Orice ați alege, veți obține o pereche de verighete deosebită, chiar dacă vor avea nevoie de puțin mai multă atenție atunci când vine vorba de îngrijirea lor.

Definiția verighetei perfecte poate varia în funcție de persoana care o poartă. Fie că preferi strălucirea diamantelor, originalitatea unui model personalizat ori o bandă simplă de metal prețios, tu ești singura care poate decide care dintre modele pe care le vei încerca ți se potrivește cel mai bine.