test

Ce elemente nu ar trebui să lipsească dintr-o locuință de lux?

Ce elemente nu ar trebui să lipsească dintr-o locuință de lux?

Pe măsură ce îți planifici și pregătești renovarea locuinței tale, cu siguranță ai visat la finisaje de lux pentru a face din noua ta casă, căminul visurilor tale. Noul tău domiciliu trebuie să reflecte personalitatea și stilul tău unic, iar finisajele, sau mobilierul de calitate premium, pot face acest lucru posibil, oferindu-ți confort, mulțumire, funcționalitate și răsfăț. Pe lângă asta, adăugarea detaliilor rafinate nu strică în cazul în care îți dorești să vinzi, în viitor, casa.

 

Iată 5 finisaje și decorațiuni care nu ar trebui să lipsească dintr-o casă de lux

 

  1. Spațiile de tranzit

 

Fiecare detaliu contează! Nu neglija holul, sau orice alt spațiu de tranzit din casa ta. Poți face dintr-un simplu hol o cameră primitoare și plăcută, printr-o simplă vază cu flori, sau niște ghivece cu verdeață. Poți folosi un lambriu de lemn rășinos pentru a acoperi sistemul de încălzire, dacă se află acolo, sau dacă vrei să creezi un spațiu de depozitare care poate servi ca o băncuță.

 

  1. Canapea joasă

 

În cazul în care bucătăria și sufrageria se află în aceeași încăpere, un lucru pe care ai putea să îl faci pentru a delimita spațiul este să alegi o canapea joasă, în formă de L. Nu doar că este elegantă și oferă un spațiu de relaxare, dar te și scutește de construirea unui zid între cele două zone. Cu un obiect de mobilier cum ar fi canapeaua, ca piesă de rezistență în locuința ta, vei experimenta o atmosferă aerisită, neaglomerată și îngrijită.

 

  1. Pardoseala din lemn

 

O altă piesă de rezistență pentru a da un aer rafinat casei tale este pardoseala din lemn. Fie că este din stejar, mahon, frasin, bambus, sau lemn de trandafir, cu siguranță va aduce căldură locuinței tale. Dacă deja ai podea din lemn în domiciliul tău, nu o schimba! Tot ce trebuie să faci este să alegi un lac pentru lemn de calitate de la BenjaminMoore.ro, pentru a îi da din nou viață și a își recăpăta aspectul special și unic pe care l-a avut înainte.

 

  1. Pardosele încălzite

 

Fie că este într-o baie, în living, sau într-un subsol, pardoseala încălzită va aduce lux în orice cameră din casa ta. Încălzirea prin podea va fi un mare atu pe perioadele reci ale anului și va fi eficientă din punct de vedere energetic, deoarece este cu 25-30% mai eficace decât încălzirea prin calorifer, iar căldura se distribuie în mod egal în toată casa. Totodată, design-ul casei tale tale are de câștigat, pentru că vei avea mai mult spațiu pentru mobilier sau elemente de decor.

 

  1. Mobilier de bucătărie la comandă

 

Se spune că bucătăria este considerată cartea de vizită a casei tale, iar un set de mobilier făcut la comandă pentru acest spațiu și pe gustul tău, îți va face locuința să arate și să se simtă ca scoasă din reviste. Adăugarea dulapurilor personalizate la o bucătărie, îți va oferi opțiunea de a maximiza potențialul de depozitare.

 

Uneori, cele mai mici detalii pot face din orice domiciliu, căminul visurilor tale. Finisajele premium sunt completările finale care o fac mai atractivă și mai elegantă. Poți alege oricâte finisaje de lux dorești, în orice cameră a locuinței. Important este să alegi ce este potrivit pentru tine și să faci din casa ta, acasă!

 

Sursă foto: pexels.com