Cum se îmbracă un bărbat la prima întâlnire? Trucuri pentru o ținută reușită!

Cum se îmbracă un bărbat la prima întâlnire? Trucuri pentru o ținută reușită!

Ai cunoscut o femeie superbă și vrei să o inviți la o primă întâlnire? Ei bine, atunci vei avea nevoie de o ținută potrivită! Iată cu ce ar trebui să se îmbrace un bărbat la prima întâlnire, în funcție de locație!

Ținuta potrivită pentru o plimbare în timpul zilei

Dacă doar ieșiți la o plimbare, spre exemplu în parc, ca să vă cunoașteți mai bine, atunci este potrivită o ținută simplă, dar asortată cu bun gust. Totul ține de cum alegi materialul, culorile și accesoriile în funcție de conformația ta și de subtonul pielii. Astfel, dacă ai un ten mai deschis ca subton, culori precum albastru, verde, maroniu sau roșu îți vor evidenția trăsăturile feței. 

O combinație fericită pentru o ținută simplă de zi poate fi alcătuită dintr-o pereche de jeans din denim, un tricou simplu și un sacou asortat cu blugii, iar ca încălțăminte o pereche de sneakers pentru bărbați este mai mult decât suficientă ca să armonizeze stilistic. Astfel, te vei simți confortabil într-o ținută care îmbină bunul gust și spiritul tineresc, de aventură, specific unei prime întâlniri. 

unnamed (1)

Cum te îmbraci la un restaurant luxos

Dacă ești genul de bărbat care vrea să impresioneze la prima întâlnire și alegi pentru locație un restaurant luxos, ei bine, ținuta ta trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Nu te poți duce într-un astfel de loc îmbrăcat în trening, astfel că vei avea nevoie de un costum potrivit măsurilor tale, dar și de o pereche de pantofi eleganți, care să se asorteze armonios cu cureaua pe care o vei purta, dar și cu ceasul care nu trebuie să lipsească. 

unnamed (2)

Cravata nu este un accesoriu absolut esențial pentru o primă întâlnire, dar este esențial ca hainele tale să fie călcate în prealabil, să ai un aspect îngrijit și armonios și să nu îți faci prea multe griji legate de orice mic detaliu pe parcursul serii, astfel încât să ai o atitudine relaxată și plăcută. 

 

O primă întâlnire aduce cu sine o primă impresie pe care o lași acelei persoane speciale, astfel că cel mai potrivit este să fii tu însuți, să fii sincer și relaxat, astfel încât ea să te cunoască exact așa cum ești tu. Acestea fiind spuse, mult succes!

 

Sursa foto: Pexels.com