Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie: Luna martie 2022, cea mai dificilă pentru cele 12 zodii

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie: Luna martie 2022, cea mai dificilă pentru cele 12 zodii

Mihai Voropchievici a făcut noi preziviuni astrale care-i afectează pe cei 12 nativi ai horoscopului european. Potrivit specialistilor, luna martie va fi cea mai dificilă pentru reprezentanții semnelor zodiacale.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Voropchievici a spus ca oamenii nu trebuie să se hrănească, în martie, cu răutate. Luna lui Mărțișor pare a fi periculoasă pentru cei 12 nativi ai horoscopului european.

„Acest lucru se întâmplă deoarece ieșim din iarnă, am acumulat energii mai puțin benefice, datorită vremii urâte. De multe ori, lipsa soarelui conduce la depresie. Omul nu mai știe, acumulează atâta răutate și trebuie să o elimine.

Luna martie e pasajul de trecere, e o lună de post. Este a treia lună din an. Face trimitere la Sfânta Treime: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. În martie, oamenii devin mai vulnerabili.

Oamenii care se nasc pe 29 februarie sunt genii ai răului. Sunt niște oameni care au o plăcere deosebită să dezbine, se hrănesc cu lucrurile astea”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici.