Diversificarea poate fi placuta pentru bebelusul tau – alege produse de la drogheriemb.ro

Diversificarea poate fi placuta pentru bebelusul tau – alege produse de la drogheriemb.ro

Vine un moment ce provoaca anxietate multor parinti si anume etapa de diversificare a alimentatiei bebelusului. Desi au indrumarea constanta a medicului pediatru, teama de potentiale reactii alergice, de inec, de faptul ca bebe nu va manca mai nimic si trebuie sa se bazeze mai mult pe lapte desi nu mai e de ajuns, sunt doar cateva exemple.

 

De la varsta de 6 luni laptele matern sau formula nu mai este suficient pentru alimentatia bebelusului, intrucat trebuie sa ia si din alte alimente nutrientii si vitaminele necesare dezvoltarii sale continue. Diversificarea poate fi placuta pentru bebelusul tau daca alegi ingredientele potrivite.

 

Daca tu ca adult n-ai manca piureuri ce arata, miros si au un gust dubios, de ce ai avea pretentia asta de la micul om ce abia paseste in lumea alimentatiei diversificate? Iata cateva trucuri pe care le poti utiliza, cu produsele de calitate inalta de la drogheriemb.ro.

 

Piureuri, smoothie-uri de fructe cu biscuiti

 

Adaugand biscuiti bebelusi in piureurile si smoothie-urile pe care le prepari cu siguranta il va face pe bebe sa manance cu pofta. Unele fructe pot fi acre, iar de zahar nici nu discutam pentru a adauga in compozitie. Cativa biscuiti pentru bebelusi blenduiti in compozitie poate schimba gustul si consistenta va fi mai placuta.

 

Experientele culinare pentru bebelus trebuie sa fie la aceleasi standarde pe care ni le dorim si noi adultii. Nu sa mancam ceva fortat doar pentru ca am dat banii. Acum el isi defineste gusturile, ce ii place si ce nu, iar cand vezi ca gustul unui aliment nu ii este pe plac, incearca-l in alte combinatii. Nu trebuie sa isi dezvolte o ura pentru un anume aliment, ci cauta metode ingenioase de a-l integra in alimentatia sa.

 

Piureurile gata preparate – te salveaza in multe situatii!

 

Pe cat este de frumos sa fii mama, pe atat este de obositor si stresant. Iar in perioada diversificarii munca va fi de doua ori mai grea. In timp ce unii bebelusi sunt niste mancaciosi, altii sunt de-a dreptul mofturosi. Si cand ti-ai zis tu ca ai gasit formula magica, fiind convinsa ca de data aceasta ii va placea un anumit piure, iata ca te inseli. De cele mai multe ori ajungi sa-l mananci tu. Ce sa faci, stii ca gusturile nu se discuta!

 

Alege de pe drogheriemb.ro borcane cu piureuri din fructe cu gris sau simple si chiar de carne cu legume sau taitei, iar cand esti obosita sa o mai iei de la capat cu gatitul acestea te salveaza si eviti si o sesiune zdravana de bocete. Si a bebelusului si a ta.

 

Contact:

 

office@drogheriemb.ro