Mircea Badea, o nouă replică jignitoare pentru Oreste. Facebook, teatrul războiului dintre cei doi realizatori tv

Mircea Badea, o nouă replică jignitoare pentru Oreste. Facebook, teatrul războiului dintre cei doi realizatori tv

Mircea Badea nu a dorit să rămână dator, după ce fostul său prieten, actual dușman de temut, Oreste Teodorescu, i-a dedicat recent o postare “veninoasă” pe rețeua de socializare Facebook.

“Pe ticăloşii care mănâncă rahat ca ultimele lepre despre cei care le-au salvat fundul de mai multe ori în această viaţă, îi va lua dracu’. Foarte curând”.

Acest post ar putea fi o aluzie la ultima postare despre Badea a lui Oreste: “Exista un latrau indracit care turbeaza cand aude de Parintele Iustin Parvu, vitrioland spatiul mediatic cu tot felul de maraituri infundate. Ii recomand un superb reportaj marca In Premiera cu Carmen Avram.”, a scris realizatorul emisiunii “Codul lui Oreste” pe Facebook.

Reacţia lui Oreste a venit după ce Badea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care punea la îndoială cuvintele părintelui Iustiv Pârvu.

“Intr-o seara, Iustin Parvu a spus:”E o seara frumoasa!” Asta pentru ca era seara si era frumoasa. Cei care citează din Iustin Pârvu şi Arsenie Boca de zece ori dimineaţa, de zece seara, şi de trei ori între mese (în general banalităţi şi clişee), folosesc şi expresii de genul “pe îndrăciţi îi arde rău la călcâie” :) ))) Teologie Ivan Turbincă gen :) )) Pace şi dulceaţă!”, a scris Badea.

Conflictul ditre cei doi, până nu demult, foarte buni prieteni, ar fi pornit de la viziunile diferite pe care cei doi le împărtășesc cu privire la exploatarea de la Roșia Montană și câinii maidanezi.

MAI MULT DESPPRE CONFLICTUL DINTRE MIRCEA BADEA SI ORESTE

Oreste, un nou mesaj pentru Mircea Badea: “Exista un latrau indracit care turbeaza cand aude de Parintele Iustin Parvu”

Oreste îngroapă securea războiului. Mesaj de împăcare pentru Mircea Badea pe Facebook

Războiul continuă. Mircea Badea, noi precizări despre conflictul cu Oreste

Oreste Teodorescu îi dă replica lui Mircea Badea: “Prietene, ai fost fantastic, acum esti doar fanatic!”

Mircea Badea se răfuieşte cu Oreste pe Facebook: Eşti mason, dac, îţi plac banii şi mănânci rahat cu polonicul!”

Mircea Badea și Oreste au stricat o prietenie de-o viață. “Pentru mine ești mort!”