Mircea Badea se răfuieşte cu Oreste pe Facebook: Eşti mason, dac, îţi plac banii şi mănânci rahat cu polonicul!”

Mircea Badea se răfuieşte cu Oreste pe Facebook: Eşti mason, dac, îţi plac banii şi mănânci rahat cu polonicul!”

Până nu demult prieteni, realizatorii tv, Mircea Badea şi Oreste, au continuat să se jignească pe reţeaua de socializare Facebook. Conflictul dintre cei doi a izbucnit în urmă cu două zile, pe tema exploatării aurului de la Roşia Montană. În timp ce Badea este pro-exploatare, Oreste se opune proiectului.

“Cum ma sa fii tu mason, dac, iubitor de lupi si caini, crestin tip becali, prieten cu costi ionita, luigi mitoi wanna be, sa predici ticalosia politicienilor si sa iei bani de la ei si in acelasi timp sa mananci rahat cu polonicul si sa minti ca un porc?”, a scris Badea, dupa care a revenit, la scurt timp cu un alt mesaj: “Daca esti mason, dac, iubitor de lupi si caini, crestin tip becali, prieten cu costi ionita, luigi mitoi wanna be, daca predici impotriva politicienilor si iei bani de la ei, de ce sa mai stai angajat la aia care “si-au intors fata de la neam si tara?” Banii e buni?” a postat Badea pe Facebook.
“Netul nu e locul potrivit pentru adevar pentru ca e plin de cretini si manipulari. “Fratele meu”, nu in sens masonic, eu nefiind, doar el, a ales sa ma insulte si sa ma calomnieze public fara niciun motiv sau emotie. Tot ce am facut eu a fost ulterior acestui moment. Voi pune in ordinea corecta toata tarasenia in aceasta seara, in emisiune. Dupa care, oricat de mult ii plac banii, constiinta lui de mason/dac/ecologist/torserist/becalist/zamolxeist va trebui sa si actioneze. O sa-l ia dacu. (fara r)”, a mai scris Mircea Badea pe site-ul de socializare.

Duminică seară, Oreste i-a dedicat si el o postare pe Facebok lui Mircea Badea, folosind un citat din Coelho: “Adevăraţii prieteni sunt aceia care se află alături de noi atunci când ni se întâmplă lucruri bune şi se bucură de victoriile noastre. Falşii prieteni apar în momentele grele, cu mutra plouată, “de solidaritate” cu noi, dar de fapt suferinţa noastră îi consolează pentru viaţa lor mizerabilă.”

 

CITESTE SI

Mircea Badea și Oreste au stricat o prietenie de-o viață. “Pentru mine ești mort!”