Cum să beneficiem de energiile bijuteriilor pe care le purtăm

Cum să beneficiem de energiile bijuteriilor pe care le purtăm

Este cunoscut că elementele care ne înconjoară posedă o anumită energie și o anumită frecvență energetică. Această frecvență este în strânsă legătură cu conexiunea energetică dintre toate elementele Universului, fapt pentru care pietrele prețioasesemiprețioase și metalele prețioase, precum aurul sau argintul, au fost considerate o punte de conexiune între viața fizică și viața spirituală.

În anii de formare, conform https://www.magazinuldepietre.ro/ acestea preiau energia elementelor naturale la care sunt expuse (soare, lună, apa mării etc.) și, de aceea, acestea interacționează ulterior în mod individual cu anumite puncte energetice din corpul uman. Fiecare piatră semiprețioasă este diferită, nu doar în ceea ce ține de culoare și compoziție, dar și de semnificația care îi este atribuită.

Chiar dacă nu este dovedit din punct de vedere științific că acesta au, într-adevăr, proprietăți vindecătoare și schimbătoare de energie raportat la oameni, pietrele semiprețioase sunt adesea folosite drept un totem de intenție care va ghida ulterior comportamentul celui care le deține, atunci când sunt activate energetic.

Se poate ca efectul creat să fie unul placebo, însă scopul final este îndeplinit. Spre exemplu, dacă ai nevoie de un talisman pentru a te relaxa, poți ține în camera ta o piatră de ametist sau o poți purta ca pe o bijuterie pe care să o vezi mereu și să-ți amintească de scopul pe care i l-ai asociat. Ametistul este considerat o piatră semiprețioasă care aduce claritate în gândire, activând în special la nivelul capului, fapt care te va ajuta, fie energetic propriu-zis, fie și doar placebo, să îți păstrezi intenția inițială de relaxare.

citeste mai mult pe www.cadoubijuterii.ro