Ce i-a prezis numerologul Mihai Voropchievici lui Gigi Becali pentru anul 2013

Ce i-a prezis numerologul Mihai Voropchievici lui Gigi Becali pentru anul 2013

Numerologul Mihai Voropchievici, cunoscut pentru predicţiile sale bazate pe cifra destinului, a calculat ce îi rezervă acest an, omului de afaceri Gigi Becali.

“Anul acesta este un an personal mai puţin plăcut pentru el. Este un an doi cu multe alternante şi de bine şi de rău. La el se pare că au venit mai întăi cele rele. În perioada următoare vor veni cele bune. Sunt multe lucruri pe factor de neprevăzut pe care Gigi Becali le are la trecerea între 54 – 55, 55 – 56. Până pe 26 iunie când e şi ziua lui Gigi Becali are o perioadă de purificare”, a declarat Voropchievici la un post tv.

Pentru patronul Stelei necazurile s-au ţinut lanţ în acest an, fiind condamnat în mai multe dosare penale. Dacă în Dosarul sechestrării de persoane a primit pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare, în Dosarul schimburilor de terenuri cu Armata, omul de afaceri a primit doi ani cu executare. Din acest motiv, Becali este în acest moment în penitenciarul Jilava, unde are de executat aproximativ doi ani de detenţie. Necazurile lui Becali nu se opresc aici. Acesta a primit o condamnare la închisoare cu executare pentru dare de mită în Dosarul Valiza, iar perioada de detenţia i-ar putea fi prelungită.

 

Mihai Voropchievici te învaţă să slăbeşti ezoteric. Cum influenţează numerologia şi chiromanţia greutatea noastră