Mihai Voropchievici te învaţă să slăbeşti ezoteric. Cum influenţează numerologia şi chiromanţia greutatea noastră

Mihai Voropchievici te învaţă să slăbeşti ezoteric. Cum influenţează numerologia şi chiromanţia greutatea noastră

Numerologul Mihai Voropchievici propune o cură de slăbire simplu de pus în aplicare bazată pe ezoterism.

Într-un borcan cu miere naturală, punem zeama de la o lămâie şi amestecăm bine. În fiecare dimineaţă, în 250 de ml de apă, dizolvăm o linguriţă din acest amestec şi bem cu înghiţituri cât mai mici.

Timp de 33 de zile, mărim treptat cantitatea de apă, până ajungem la un litru şi jumătate (sau cât suportă fiecare organism). Apa trebuie să fie la temperatura camerei, nu este bine să o bem rece, din frigider, pentru că poate avea unele reacţii nedorite, în combinaţie cu mierea.

Atenţie! Cantitatea de miere cu lămâie rămine aceiaşi pe toata durata curei, o linguriţa pe zi.
După cele 33 de zile, daca încă suportăm să mărim cantitatea de apă, putem continua până la 44 de zile, apoi până la 55 şi aşa mai departe, 66, 77.
“Este o combinatie specială a cifrelor”, consideră numerologul Mihai Voropchievici – “şi veţi vedea rezultatele, atunci când veţi încerca acest truc magic !”

miereCu o linguriţă, amestecăm apa în sensul acelor de ceas (începând din dreptul orei 9), de 40 de ori. Apoi, în sens invers celor de ceas, amestecăm de 3 ori.
“Apa se bea cu înghiţituri mici, iar după fiecare înghiţitură, spunem: “Slăbesc”, pentru inducerea acestei “comenzi”, în subconştient, în mental. Dacă nu credem cu tărie în ceea ce facem şi în ceea ce suntem, eforturile sunt zadarnice”, spune Mihai Voropchievici.
Apa pe care o energizăm trebuie să fie plată sau de la robinet, apa minerala nefiind recomandată în nicio cură de slăbire.

Mihai Voropchievici este un celebru numerolog şi este cunoscut pentru predicţiile sale. De asemenea, Mihai Voropchievici stăpâneşte arta chiromanţiei şi a astrologiei.

 

 CITEȘTE ȘI:

Ce i-a prezis numerologul Mihai Voropchievici lui Gigi Becali pentru anul 2013

Apa vie tratează cancerul, stopează îmbătrânirea și crește potența. Beneficiile apei sărace în deuteriu