VIDEO Răzbunarea lui Erdogan. Imagini virale cu Putin care a fost lăsat să îl aștepte pe președintele turc într-o cameră

VIDEO  Răzbunarea lui Erdogan. Imagini virale cu Putin care a fost lăsat să îl aștepte pe președintele turc într-o cameră

Vladimir Putin a fost lăsat să aștepte stânjenit într-o cameră în fața unei mulțimi de reporteri, înainte să se întâlnească cu omologul său turc, Recep Erdogan, scrie The Guardian.

Imaginile surprinse înaintea întâlnirii de marți îl arată pe Putin agitându-se, balansându-se de pe un picior pe altul și făcând diverse grimase în fața camerelor de filmat, timp de aproape un minut, înainte de a fi întâmpinat în sfârșit de Erdogan.

A fost un moment neobișnuit pentru liderul rus, cunoscut pentru faptul că îi lasă intenționat pe liderii mondiali să îl aștepte, uneori ore întregi, înainte de discuțiile programate. Unii au speculat că ar fi putut fi o reacție la o întâlnire din 2020 de la Moscova, în care Erdogan a așteptat atât de mult timp să intre în sala de discuții încât s-a așezat pe scaun.

Reporterii au surprins momentul în care Putin a intrat marți în cameră, așteptând ca Erdogan să vină. În schimb, a rămas așteptând în picioare.

Cu mâinile împreunate în fața lui, liderul rus a așteptat 50 de secunde. În cele din urmă, Putin și-a lăsat mâinile pe lângă corp, aproape exasperat, moment în care Erdogan a venit și a dat mâna cu el.

„Acele 50 de secunde în care Erdogan l-a făcut pe Putin să aștepte și l-a făcut vulnerabil în fața camerelor de filmat spun multe despre cât de multe s-au schimbat după Ucraina”, a declarat Joyce Karam, corespondent principal la organizația de media din Orientul Mijlociu National News, într  o postare pe Twitter.

citeste mai mult