test

VIDEO Pentagonul va investiga întâlnirile ciudate ale avioanelor americane cu OZN-uri

VIDEO Pentagonul va investiga întâlnirile ciudate ale avioanelor americane cu OZN-uri

Pentagonul alcătuiește o echipă de lucru pentru a investiga OZN-urile care au fost observate de avioanele forțelor armate ale Statelor Unite, potrivit declarațiilor a doi oficiali citați de CNN.

Secretarul adjunct al Apărării, David Norquist, va superviza echipa de lucru despre care se așteaptă să fie anunțată în mod oficial în următoarele zile, potrivit surselor citate de CNN.

Eforturile anterioare de a investiga ceea ce Pentagonul numește fenomene aeriene neidentificate au fost conduse de Marina SUA întrucât avioane ale sale au fost implicate în multe din întâlnirile documentate.

Membrii din Congresul american și oficiali ai Pentagonului și-au exprimat de mult timp îngrijorările privind apariția unor aparate de zbor neidentificate de-asupra bazelor militare ale SUA. Nu există niciun consens cu privire la originea lor, unii speculând că ar putea fi vorba mai degrabă de drone care încearcă să culeagă informații decât extratereștri.

Comisia pentru informații din Senatul american a votat în luna iunie ca Pentagonul și serviciile de informații să furnizeze o analiză publică a acestor întâlniri după ce Pentagonul a publicat trei înregistrări video care arată avioane americane întâlnind ceea ce par a fi OZN-uri.

Pentagonul a făcut publice trei înregistrări video ce arată întâlnirile dintre avioane ale Marinei americane cu ceea ce par obiecte zburătoare neidentificate

 

citeste mai mult