Val de simpatie pentru Gigi Becali. Mişcarea “Free Gigi” are 10.000 de like-uri pe Facebook

Val de simpatie pentru Gigi Becali. Mişcarea “Free Gigi” are 10.000 de like-uri pe Facebook

Mişcare populară în sprijinul latifundiarului Gigi Becali. Vestea condamnării la închisoare a patronului Stelei i-a indignat nu doar pe apropiaţii omului de afaceri, ci pe mulţi români. Mai multe persoane au mers, luni, 20 mai, în faţa vilei milionarului din Pipera pentru a-l susţine pe acesta. De aceeaşi simpatie s-a bucurat Becali şi în momentul încarcerării sale la Penitenciarul Rahova, mai mulţi deţinuţi cerând eliberarea omului de afaceri.

Condamnarea la închisoare nu a făcut decât să îi aducă mai mulţi fani patronului Stelei, Gigi Becali. Mulţi consideră că încarcerarea omului de afaceri reprezintă o nedreptate şi o răzbunarea politică. De altfel, şi afaceristul se consideră o victimă, “jertifirea” sa având loc pentru ca România să scape de imaginea externă de ţară coruptă.

Numeroasele fapte caritabile au făcut din latifundiarul din Pipera un om foarte iubit de români, iar performanţele echipei de fotbal Steaua s-au tradus în procente la alegerile la care a participat Becali.

În timp ce Becali i-a în calcul o eventuală graţiere din partea Administraţiei Prezidenţiale, tot mai multe persoane, fie că vorbim de suporteri ai Stelei sau persoane ajutate în trecut de Becali,  cred că omul de afaceri ar trebui eliberat. Astfel, a luat naştere mişcarea “Free Gigi”.

Fanii latifundiarului au creat o pagină de facebook, intitulată” Free Gigi ” unde cer ca acesta să fie eliberat din închisoare pentru că i se face o nedreptate. Pagina a  adunat aproape 10.000 de likeuri şi este intens promovată pe internet.