Un nou super erou DC Comics. Filmul Aquaman, lansat in 2018

Un nou super erou DC Comics. Filmul Aquaman, lansat in 2018

Pelicula Aquaman, super erou din benzile desenate create de DC Comics, va ajunge pe marile ecrane anul viitor, iar în distribuţie ii vom vedea pe Jason Momoa, in rolul lui Aquaman, la fel ca in League of Justice, si pe Amber Heard – care a apărut şi în Justice League drept regina Mera, partenera lui Aquaman.

aquaman-comic-1-390x600

 

Super eroii universului DC iau cu asalt marile ecrane în ,,Liga Dreptăţii”

Conform Cotidianul.ro, de la Warner Bros. Pictures vine ,,Liga Dreptăţii”, cea mai aşteptată lansare a anului şi prima transpunere pe marele ecran într-un film de acțiune de proporţii epice, în regia lui Zack Snyder, cu faimoasa distribuţie a Super Eroilor DCasigurată de: Ben Affleck în rolul lui Batman, Henry Cavill în rolul lui Superman, Gal Gadot în rolul lui Wonder Woman,Ezra Miller în rolul lui The Flash, Jason Momoa în rolul lui Aquaman și Ray Fisher în rolul lui Cyborg.

Încurajat de credința sa renăscută în umanitate și inspirat de acțiunea altruistă a lui Superman, Bruce Wayne cereajutorul noului său aliat, Diana Prince, pentru a înfrunta un dușman și mai mare. Împreună, Batman și Wonder Woman acționează rapid pentru a găsi și a recruta o echipă de meta-oameni pentru a ține piept noii amenințări. Dar în ciuda unei ligi de eroi fără precedent, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash, ar putea fi deja prea târziupentru a salva planeta de acest asalt de dimensiuni catastrofale.

Justice-League-Superman-Banner

Filmul o readuce pe Amy Adams în rolul lui Lois Lane, Jeremy Irons în rolul lui Alfred, Diane Lane în rolul lui Martha Kent, Connie Nielsen în rolul lui Hippolyta și Joe Morton în rolul lui Silas Stone, și extinde universul poveștii prin introducerea lui J.K. Simmons în rolul lui comisarului Gordon, Ciarán Hinds în rolul lui Steppenwolf, și Amber Heard în rolul lui Mera.