test

Un bărbat a rămas blocat în noroi în Alaska și s-a înecat după ce mareea a ajuns la el înaintea autorităților

Un bărbat a rămas blocat în noroi în Alaska și s-a înecat după ce mareea a ajuns la el înaintea autorităților

Un bărbat de 20 de ani din statul american Illinois a murit duminică seară, după ce a rămas blocat în zona Turnagain Arm din Alaska și salvatorii nu au reușit să ajungă la el înainte să vină mareea, informează Anchorage News Daily.

Turnagain Arm este o cale navigabilă în partea de nord-vest a Golfului Alaska. Este una dintre cele două ramuri înguste de la capătul de nord al Cook Inlet, cealaltă fiind Knik Arm. Turnagain este supus climei extreme și a unor intervale mari de maree. Zachary Porter se deplasa împreună cu un grup de prieteni când a rămas blocat în noroi, în jurul orei 18. Unul dintre prietenii lui a sunat imediat la numărul de urgență 911. În acel moment, Porter se afla la 20-30 de metri de țărm, a declarat șeful pompierilor din Girdwood, Michelle Weston. La sosirea salvatorilor, tânărul se afla prins până la mijloc în noroi, a spus Austin McDaniel, un reprezentant la poliției locale. Patru unități de pompieri din Girdwood au sosis la fața locului, alături de două elicoptere, pentru a ajuta echipajele de pompieri din Hope.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-barbat-a-ramas-blocat-in-noroi-in-alaska-si-s-a-inecat-dupa-ce-mareea-a-ajuns-la-el-inaintea-salvatorilor-2360467