Terorizati de fantome: A trecut cartoful prin geam și geamul nu s-a spart

Terorizati de fantome: A trecut cartoful prin geam și geamul nu s-a spart

O familie din Huși este terorizata de fenomene stranii. Garsoniera in care locuiesc 5 suflete este bantuita de fantome, afirma acestia. Desi au cautat raspunsuri pentru zgomotele ciudate si miscarea obiectelor din casa, nimeni nu a gasit o explicatie rationala pentru ce se petrece acolo.

Bufnituri în pereți în toiul nopții, obiecte mutate în mod inexplicabil prin casă, care au început chiar să îi lovească pe membrii familiei, toate acestea au băgat spaima în cei trei copii cu vârste
între 11 și 17 ani, mama lor și iubitul ei, care locuiesc cu chirie într-o garsonieră dintr-un camin de nefamiliști, informează Știrile Pro TV.

“Am pus săpunul pe dulap. Stăteam pe pat. A ajuns săpunul lângă sobă. Apoi cuțitul a venit în pat lânga mine. Am luat un kilogram de cartofi, a trecut cartoful prin geam și geamul nu s-a spart. Vă dați seama că pare de necrezut. Cine nu a văzut nu crede”, a spus iubitul femeii.

Oamenii au apelat la ajutorul medicilor, al Poliției și al unui preot, însă până acum misterul nu a fost elucidat, astfel că familia s-a refugiat la niște rude.

Povestea este confirmată și de apropiații familiei.

“Zgomote se aud de o săptămână în bloc. Cum ieșeam pe scară, nu se auzea, când intram în casa: pac, pac. Nu știm ce este, a venit preotul, era catolic. A ridicat preotul din umeri, ziua în amiaza mare. Dar eu nu cred în fantome”, a declarat un vecin.

photocredit: playtech.ro