test

Simona Halep, in semifinale la US Open: “Puterea mea vine din interior!”

Simona Halep, in semifinale la US Open: “Puterea mea vine din interior!”

Jucătoarea Simona Halep le-a explicat, miercuri, 9 septembrie, jurnaliştilor la conferinţa de presă sustinuta după calificarea în semifinalele US Open, că nu este înaltă şi nici nu are muşchi solizi, astfel că puterea ei vine din interior, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.

“Tăria mea vine din interior“, a declarat Simona Halep, întrebată fiind de presa internaţională de unde are atâta putere, ţinând cont de loviturile imparabile din meciul cu Victoria Azarenka.

“Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeţi, nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Aşa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge şi asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment”, a continuat ea.

Intrebată cum a dobândit acea putere, ea a spus: “Vine în mod natural, dinlăuntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobândesc. Poate parinţii mei mi-au dat-o. E aşa, dobandită natural.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni, vineri, 11 septembrie, pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26, care a eliminat-o în sferturi pe Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 4-6, 6-4, 6-2.

photocredit: prosport.ro