test

Simona Halep dezvaluie in premiera de ce a renuntat la Daniel Dobre

Simona Halep dezvaluie in premiera de ce a renuntat la Daniel Dobre

Simona Halep a dezvaluit in premiera motivul pentru care a renuntat la antrenorul Daniel Dobre. Sportiva noastra spune ca a luat aceasta decizie deoarece nu mai percepea bine sfaturile primite de la acesta. Totusi, Simona da asigurari ca a ramas intr-o relatie excelenta cu Dobre.

“Darren si-a dorit mult sa continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem sa simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai stia cum sa ma abordeze si am decis sa intrerupem colaborarea.

La noi nu este insa ca acum incepem si acum terminam, in acesti 5-6 ani am tot lucrat, ne-am despartit, ne-am reunit. Este un om incredibil, am tot spus-o si o repet, este unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, poate chiar cel mai bun. Am o relatie deosebita cu el, nu a fost vorba de o cearta sau de o neintelegere, pur si simplu, am simtit nevoia ca trebuie sa schimb ceva, sa am o voce noua”, a spus Simona Halep pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

citeste mai mult