“SEXY IMPRESARA” Anamaria Prodan se implică financiar la clubul FC Hermannstadt

“SEXY IMPRESARA” Anamaria Prodan se implică financiar la clubul FC Hermannstadt

Anamaria Prodan (47 de ani) se va implica financiar la clubul FC Hermannstadt, un moment istoric în fotbalul românesc. ”Sexy impresara”, așa cum a numit-o presa din Marea Britanie, a dezvăluit ce obiective și-a propus la Sibiu, atât imediate, cât și pe termen lung.

”Vreau să lupt pentru primele șase locuri în Liga 1. Intru să fac performanță, vreau să se întâmple asta”, a anunțat agenta, în exclusivitate la emisiunea Digi Sport Special.

Anamaria Prodan a explicat că va avea 50% din clubul sibian, restul urmând să îi rămână lui Claudiu Rotar. ”Am o prietenie aparte cu Claudiu. Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos.

Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan a promis că Hermannstadt ”nu va duce lipsă de nimic” și că va avea o nouă față. ”Va fi la fel ca în străinătate. Jucătorii nu vor avea lipsuri”, a precizat agenta, care a adăugat că Miriuță va rămâne, cel puțin momentan, pe banca tehnică.

”Nu trebuie să se teamă pentru postul său. Important acum e să rămânem în prima divizie, ne concentrăm eforturile pentru asta. Cunosc jucătorii, pe mulți îi impresariez, iar la vară vom renegocia contractele. Deocamdată, nu mi-l permit pe Laurențiu Reghecampf”, a explicat Prodan.

citeste mai mult