Pictura pe numere cu flori poate fi un cadou excelent – vezi colecția de picturi pe numere

Pictura pe numere cu flori poate fi un cadou excelent – vezi colecția de picturi pe numere

În ultimii ani am asistat la prezența unui nou concept de pictură lansat pe piața din țară. Se referă la pictatul după un ghid numeric. Concret, pânză de pictură este numerotată și imprimată cu o schiță a unui model prestabilit. Doritorul aplică culoarea ce corespunde fiecărui număr și poate astfel realiza un tablou perfect.

Interesați de pictura pe numere cu flori? Acesta poate fi și o idee excelentă de cadou. Atipic, creativ, interesant, sunt toate șansele ca un astfel de cadou să impresioneze pe destinatar. În fond este mai mult decât un cadou, este o experiență!

 

Pictura pe numere oferă oricui șansa de a picta un tablou perfect

 

Pentru cei care nu au mai încercat până acum se vor bucura să descopere magazinul online PictorulFericit.ro. Ofertele aici includ kituri de picturi pe numere din care fac parte și accesoriile necesare pentru a picta de îndată. Asta înseamnă componența unui pachet cu: pânză de pictură, din bumbac 100% și tratată în prealabil astfel încât este gata pentru a fi pictată. Desigur, aceasta are ghidul numeric și schița imprimate pe suprafața sa. Același kit include de asemenea:

  • 3 pensule, cu fir sintetic, de mărimi diferite.
  • Set de culori acrilice, necesar pentru a picta complet, dar și pentru a retușa, la nevoie.
  • Accesorii de prindere pe perete și o schiță imprimată pe hârtie, în format A4.

Un astfel de kit este avantajos și din punct de vedere al costului. Componența sa este similară atât în cazul picturilor pe numere pentru adulți, cât și în cazul celor pentru copii. Diferența există însă în gradul de dificultate al acestora și dimensiunea panzei – de 40×50 în cazul celor pentru adulți și 30×40 cm cele pentru copii.

 

Un cadou, o experiență

 

Dacă sunteți curioși și atrași de acest tip de hobby vă veți da seama curând că pictura pe numere poate fi la fel de bine și un cadou grozav. Suntem obișnuiți de ideea conform căreia cadoul potrivit pentru oricine este un obiect de folos. Ce ați spune însă de cadoul de tip experiență creativă? Dacă cel pe care ar urmă să îl surprindeți cu un cadou este chiar pictor amator, de la același furnizor îi puteți comanda materiale de pictură: culori acrilice sau pe bază de apă, manuale, bloc de desen, pensule profesionale etc.

Pictura la liber pornește însă de la pensule și pânză, astfel de produse fiind desigur disponibile pentru comandă în cadrul acestui magazin online. Pentru cei care îmbrățișează ideea de artă și în mod special sunt atrași de pictură, pictura pe numere poate fi aleasă. Aceasta vine în pachet, ambalată premium și la cerere poate fi însoțită de o felicitare cadou și trimisă direct către destinatar. Iată deci un mod practic de a face o surpriză celor dragi! Vezi colectia de picturi pe numere și comandă ce este potrivit de sezon sau în funcție de preferințele fiecăruia, aici sunt disponibile cele pentru femei, bărbați, pasionați de mașini, animale etc.

 

 

Contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540