test

Pariul zilei in NBA: New York Knicks vs Detroit Pistons

Pariul zilei in NBA: New York Knicks vs Detroit Pistons

Daca esti pasionat de baschet si de pariuri, ai nimerit unde trebuie. Aici vei gasi predictii care te vor ajuta sa castigi pariurile pe care le pui pe meciurile din NBA.

Pentru astazi, miercuri, 5 noiembrie, predictiile noastre se indreapta catre confruntarea dintre New York Knicks si Detroit Pistons, intalnire care va avea loc in aceasta noapte, in Detroit. Mai mult ca sigur, New York va avea castig de cauza in aceasta disputa.

De ce credem asta? In primul rand pentru ca, la fel ca Orlando care a pierdut intalnirea de azi-noapte cu Bulls (scor 90-98), Pistons au un inceput extrem de slab de sezon: 3 infrangeri si nicio victorie. Sunt vremuri grele pentru noul antrenor, Stan Van Gundy, care, desi beneficiaza de un lot competitiv, nu a reusit inca sa impuna o directie echipei sale.

La randul lor, Knicks, sub bagheta lui Derek Fisher, numit in aceasta vara antrenor principal de catre noul presedinte al clubului, Phil Jackson, a avut un debut de sezon destul de greu: 2 victorii si 2 infrangeri. Cea mai notabila victorie este cea inregistrata in fata favoritei la titlu in acest sezon, Cleveland Cavaliers, victorie care ar putea insemna un sezon de exceptie pentru acestia, desi aportul starului lor, Carmelo Anthony, nu a fost in ultimele patru meciuri atat de consistent precum in sezoanele precedente (21,3 pct/meci) .

Cam atat pentru astazi. Nu uitati: pariati responsabil! Mult succes!