test

Nick Kyrgios, provocat de Bernard Tomic să joace un meci de tenis cu miza de un milion de dolari. “Te bat și la baschet. Reglăm conturile și în ring”

Nick Kyrgios, provocat de Bernard Tomic să joace un meci de tenis cu miza de un milion de dolari. “Te bat și la baschet. Reglăm conturile și în ring”

Tenismanul australian Bernard Tomic (418 ATP) l-a provocat pe conaţionalul său Nick Kyrgios (76 ATP) la un meci care să regleze conturile dintre cei doi şi care să aibă o miză de un milion de dolari, transmite AFP.

Absenţi de la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, cei doi foşti prieteni, care au întrerupt legătura de mai mulţi ani, îşi adresează invective în mod constant prin intermediul presei. Ultima declaraţie conflictuală i-a aparţinut lui Kyrgios care l-a descris pe Tomic ”cel mai detestat sportiv din Australia”, după ce fostul său coleg de Cupa Davis s-a lăudat că are un palmares mai bun.

Tomic, 29 ani, fost număr 17 ATP în 2016, ocupă locul 418 în lume şi joacă mai ales în turnee challenger, dar este gata să pună la bătaie un milion de dolari pentru un meci cu Kyrgios.

”Eu voi pune un milion şi tu pui un milion, să vedem cine este cel mai bun jucător. Să lăsăm publicul să vadă cine este cel mai bun, odată pentru totdeauna. Eu te-am bătut deja uşor şi o voi face din nou. În plus vom juca pe iarbă, pentru ca să nu ai scuze. Nu contează unde, nu contează când. Spui că eşti bun şi la baschet, te bat şi acolo. Dacă vrei, reglăm conturile şi în ring. Puneţi mănuşile şi te voi domina şi acolo. Hai să vedem cine este cel mai bun odată pentru totdeauna”, a declarat Tomic pentru jurnalul Gold Coast Bulletin.

citeste mai mult