test

New Orleans Hornets, un nou nume si noi asteptari in NBA pentru sezonul 2013/2014

New Orleans Hornets, un nou nume si noi asteptari in NBA pentru sezonul 2013/2014

Managerul, Tom Benson, a lasat sa se inteleaga inca de cand a luat echipa din New Orleans sub manageriat ca vrea sa ii schimbe numele. Numele “jazz”, preferinta acestuia, nu a fost o optiune, pentru ca Utah din 1979 se numeste asa. Pe data de 4 decembrie 2012, s-a hotarat ca in sezonul 2013-2014, New Orleans Hornets sa se numeasca New Orleans Pelicans, nume luat dupa simbolul statului Louisiana care este un pelican.

La aflarea acestei vesti, Michael Jordan, proprietarul echipei Charlotte Bobcats, a facut demersurile necesare pentru ca in sezonul urmator, echipa pe care o conduce sa se numeasca Charlotte Hornets.

Pe 1 august 2013, cei de la Pelicans au prezentat noile uniforme intr-un eveniment la care au participat multe persoane din NBA. Jucatorii au fost incantati de echipament, de noile culori, de noul nume si au declarat ca abia asteapta sa inceapa noul sezon si sa joace sub numele de Pelicans.

Tyreke Evans si Jrue Holiday sunt noile achizitii pe care cei de la Pelicans le-au facut in aceasta vara, in speranta ca vor putea face o figura mult mai placuta fata de sezonul 2012-2013 cand au avut 27 victorii si 55 infrangeri.

Marius V.